Rosanna Kulju haaveilee omistusasunnosta – oli pankkiin jo yhteydessä: "Olen Lapista kotoisin ja kaipaan tietynlaista rauhaa"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Miss Helsinki Inna Tähtinen ja Rosanna Kulju vierailivat MTV Uutiset Livessä - katso video.

Rosanna Kulju on asunut seitsemän vuotta arvoalueella Helsingin Ullanlinnassa, mutta haluaisi tulevaisuudessa muuttaa rauhallisemmalle seudulle.

Julkkiskaunotar Rosanna Kuljun tämän vuoden kevät ja kesä menivät monella tapaa uusiksi koronakriisin vuoksi. Hän ilmoitti peruvansa tämän vuoden Miss Helsinki -kilpailut, sillä missikiertue on haastava toteuttaa, kun yökerhot pysyvät kiinni ja tapahtumia on peruttu.

Kulju on myös somevaikuttaja sekä pyörittää henkilöstövuokrausta, joka on iso osa naisen yrityksen liikevaihdosta. Kulju on viimeiset neljä vuotta järjestänyt erilaisiin tapahtumiin työntekijöitä, mutta bisnes on kasvanut rajusti etenkin viimeisten kahden vuoden aikana.

– Tänä vuonna sain ennätyspaljon tarjouksia ja vuodesta piti tulla hyvä. Onneksi sain siirrettyä sopimuksia ensi vuoteen, Rosanna kiittelee.

Kulju ei ole tilanteesta ainut kärsijä, vaan monet hänen työntekijänsä menettivät koko kesän työnsä. Kulju ei jäänyt tuleen makaamaan, vaan hän kehitti uusia suunnitelmia työntekijöilleen.

– Tässä ei kuitenkaan auta jäädä harmitelemaan, vaan olemme keksineet muita töitä. Teemme muun muassa yrityksille somekampanjoita ja kauttani saa lastenvahteja.

Kulju asuu koiransa kanssa arvoalueella Helsingin Ullanlinnassa. Kaunotar on viihtynyt siellä jo seitsemän vuotta, mutta nykyään hän kaipaa rauhallisuutta elämäänsä.

– Nyt haluaisin nähdä ikkunasta metsää. Olen Lapista kotoisin ja kaipaan tietynlaista rauhaa. Olen ollut jo pankkiin yhteydessä, että paljonko saisin asuntolainaa. Haluan alkaa hiljalleen katsoa itselleni omistusasuntoa, Kulju paljastaa.

Kulju on huomannut itsessään muitakin aikuistumisen merkkejä. Viime vuonna hän osti itselleen syntymäpäivälahjaksi kalliin Chanel-laukun, mutta tänä vuonna hän aikoo hankkia laadukkaan imurin.

– Olen myös sisustanut Sara Siepin kanssa kotiani uudelleen ja hankkinut pellavalakanat, Kulju naureskelee.

Kulju elää sinkkuna, mutta hän kovasti kaipaisi rinnalleen jo hyvää miestä. Kulju on kertonut GRL GANG -podcastissaan miesvaatimuksistaan ja myös siitä, että hän potee vauvakuumetta.

– Se saattaa luoda miehille paineita, kun puhun suoraan haaveistani. Olen sinkku ja voin puhua kaikesta. Mutta sitten kun löydän jonkun ihanan tyypin, en aio puhua hänestä julkisesti, Kulju myöntää.

Kuljulla on haaveena, että hän törmäisi unelmiensa miehen täysin yllättäen, eikä tarvitsisi tutustua toiseen ihmiseen kiusallisilla treffeillä.

– Deitit ovat aina todella kiusallisia. En tykkää siitä, että istutaan vastapäätä ja yritetään tutustua toisiin. Ehkä saan odottaa unelmieni miestä vielä tovin, kun en halua mennä deiteille, Kulju naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat