Ronskin 365 päivää -leffan tähti sekoitti somen – yllättää nyt myös laulutaidoillaan

Italialaisnäyttelijä Michele Morrone esittelee Instagram-seuraajilleen laulutaitojaan.

Kesän yksi puhutuimmista elokuvista on ollut Netflixiin ilmestynyt ronski 365 päivää (365 Dni). Elokuva kertoo dominoivasta mafiapomosta, Massimosta, joka kidnappaa puolalaiskaunottaren, Lauran. Miehen armoille joutunut nainen saa vuoden aikaa rakastua vangitsijaansa.

Rohkea draamaelokuva on saanut paljon huomiota, sen ronskien seksikohtausten takia. Barbara Białowąsin ohjaama elokuva perustuu Blanka Lipińskan kirjasarjan ensimmäiseen osaan.

Elokuvassa mafiapomoa näyttelevä italialaistähti Michele Morrone on valloittanut sydämiä ympäri maailmaa ja kerännyt myös sosiaaliseen mediaan hurjan määrän faneja. Miehen Instagram-tiliä seuraa tällä hetkellä jo yli 6 miljoonaa ihmistä. 

Morrone jakaa seuraajilleen ahkerasti kuvia arjestaan. Hän on myös paljastanut laulutaitonsa. Mies on julkaissut useita videoita, joissa esittää seuraajilleen kappaleita tummalla äänellään. 

– Ok, Michele Morrone on komea, mutta oletteko kuulleet hänen lauluääntään? Twitterissä kysellään. 

Hän on julkaissut yhden albumin nimeltä Dark Room. Morronen tunnetuin kappale on kuitenkin Feel It, joka kuultiin myös 365 päivää -elokuvassa. 

Lähde: The Sun 



Lue myös:

    Uusimmat