Roni Bäck tapasi tyttöystävänsä Tinderissä – Airi-puoliso epäröi aluksi deittailua: "Ehkä vähän tuomitsin koska, hän oli julkkis"

Roni Bäckin tyttöystävä paljastaa, miten kaksikko kohtasi toisensa. 

Rakastettu Yökylässä Maria Veitola alkoi viime torstaina  jo kuudennen tuotantokauden jaksoin. Tuleva kausi on entistä pidempi, sillä Maria Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo. Kauden toisessa jaksossa Veitola vierailee tubettaja Roni Bäckin luona Pitäjänmäessä, missä tavataan myös Bäckin tyttöystävä sulkapalloilija Airi Mikkelä

Vierailun aikana Mikkelä muun muassa paljastaa parin tavanneen toisensa Tinder-palvelussa. 

– Sitten Roni kysyi haluaisinko nähdä. Olin Instagramista nähnyt, että sillä on ihan hirveen monta seuraajaa. Siitä mä tajusinkin, että tää oli joku tämmönen. Sitten ehkä vähän tuomitsin, koska se oli julkkis. Mä konsultoin isoveljeäni, koska se on mun luottohenkilö deittailuasioissa. Se sanoi, etten voi missään nimessä tuomita ihmistä sen takia, että se on julkkis, Mikkelä muistelee. 

Lopulta kaksikko tapasi ja juttu alkoi heti luistamaan. 

– Oli hirveen helppo jutella.

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat vielä Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio, Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sekä Eija Vilpas luona. Kaikki yövierailut tullaan näkemään MTV3-kanavalla syksyllä.

Yökylässä Maria Veitola -jaksot torstaisin kello 21

Lue myös:

    Uusimmat