Roni Bäck jakoi tunteita herättäneen itkuisen erovideon – kertoo saamastaan koskettavasta palautteesta: "Miehen on ok itkeä"

Tubettaja Roni Bäck sai runsaasti kiitosta seuraajiltaan avoimesta ja henkilökohtaisesta erovideosta. 

Youtube-tähti Roni Bäck vieraili hiljattain Porissa järjestetyssä SuomiAreenassa. 25-vuotias Bäck kertoo SuomiAreenan olevan hänelle varsin tuttu tapahtuma entuudestaan ja olevansa mielissään siitä, että siihen osallistetaan vuosi vuodelta enemmän nuoria puhujia. 

Fanikohtaamisilta Bäck ei Porissakaan välttynyt, vaan tubettajan tähdittämien paneelien jälkeen lavan lähettyville kertyi kerta toisensa jälkeen useita ihailijoita pyytämään Bäckiltä selfietä tai nimmaria. Bäck kertoo aina yrittävänsä mahdollisuuksien mukaan huomioida faninsa, mutta joskus se ei vaan kerta kaikkiaan ole mahdollista. 

– Suosio on ilmeisesti vaan kasvanut enemmän ja enemmän, ihmiset ovat valmiita tulemaan paikalle ja joskus ovat jopa vähän pelottavakin fanaattisia. 

– On tämä julkisuus kyllä mielenkiintoista, ottaen huomioon, että kun aloin tekemään noita videoita, niin en osannut ajatella, että tähän tulisi tämmöinen fanituskulttuuri. 

Bäck kertoo saavansa faneiltaan paljon palautetta, joka toisinaan on erittäin koskettavaa ja henkilökohtaista. Useat ihmiset ovat lähestyneet Bäckiä kertomalla tämän sisällöistä olleen runsaasti iloa ja lohtua vaikeassa elämäntilanteessa. 

Tubettaja oli esimerkiksi kerran saanut viestin syöpää sairastavalta nuorelta mieheltä, joka kiitti tubettajaa ja kertoi voimaantuneensa tämän videoista kamppaillessaan sairauttaan vastaan. Toisen kerran taas Bäckiä lähestyi nuori huumeongelmainen nainen, joka löysi valoa elämäänsä Bäckin videoiden kautta. 

– Vaikeaa kuvitella, kun laittaa kameran pyörimään ja kertoo niitä pissakakkavitsejä, että se voisi vaikuttaa jonkun ihmisen elämään niin paljon. Mutta sitten tulee tuommoisia viestejä ilman, että mä edes mitenkään pyydän niitä. 

Henkilökohtaisesta julkista

Bäck julkaisi huhtikuussa 2019 omalla kanavallaan erittäin tunteikkaan ja henkilökohtaisen videon, jolla hän kertoi surullisena eronneensa tyttöystävänsä kanssa. Bäck ei peitellyt tunteitaan videossa ja antoi kyynelten virrata kertoessaan surullista uutista yksityiselämästään. 

Tubettaja kertoo saaneensa runsaasti viestejä videoon liittyen. Useat kommentoijat tarjosivat uudessa elämäntilanteessa olleelle miehelle myös tukeaan. 

– Sain paljon palautetta siitä, että kiitos kun olet ollut avoin ja miehen on ok itkeä. 

Vaikka Bäck on jakanut julkisesti omaa elämäänsä sen henkilökohtaisimpia yksityiskohtia myöten, hänellä on selkeät rajat sen suhteen, mistä hän ei koskaan puhuisi. 

Bäck kertoo, ettei hän missään nimessä jakaisi seuraajilleen perheensä sisäisiä asioita tai yksityisiä tietoja ystävistään. Syyt tälle linjaukselle ovat selkeät. 

– Koitan suojella heitä tältä, koska tämä julkisuus voi olla kyllä melkoista. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja