Ronaldinholta ensimmäinen viesti sosiaalisessa mediassa pidätyksensä jälkeen – brassin huulille nousi leveä hymy

Brasilialainen jalkapallolegenda Ronaldinho on jakanut ensimmäisen julkaisunsa sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hänet pidätettiin Paraguayssa maaliskuun alussa.

Ronaldinho kannusti videossaan espanjalaisen jalkapalloseura Almerian omistavaa saudiarabialaista Turki Al-Sheikhiä, joka pelaa ensi perjantaina FIFA 20 -videopelin hyväntekeväisyystapahtumassa.

Al-Sheikh on toiminut merkittävissä tehtävissä myös saudiarabialaisessa urheilussa, muun muassa maan urheilukomitean puheenjohtajana. Hän kohtaa FIFA 20 -ottelussa saudiarabialaisen jalkapalloseura Al-Nassrin entisen puheenjohtajan Saud Al-Suwailemin.

– Sheikki Turki. Onnea peliin. Käytä kaikkia maagisia jallituksia, Ronaldinho kannusti Twitterissä ja Instagramin tarinaosuudessa jakamassaan videossa.

Videolla Ronalhinhon kasvoille nousi leveähkö hymy, ja brassi näytti hyvinvoivalta.

FIFA 20 -hyväntekeväisyystapahtumasta lahjoitetaan 250 000 euroa avun tarpeessa oleville ihmisille Saudi-Arabiaan. Tapahtumaa ovat asettuneet tukemaan muun muassa Lionel Messin, José Mourinhon, Diego Maradonan ja Ronaldon kaltaiset suuret jalkapallopersoonat.

Pidätyksestä kotiarestiin

Ronaldinho oli edellisen kerran julkaissut sisältöä Instagramissa tai Twitterissä maaliskuun kolmantena päivänä – päivä ennen kuin hän matkasi Paraguayhin.

Ronaldinho joutui Paraguayssa veljensä kanssa väärennetyistä passeista vankeuteen. Siellä kului 32 päivää ennen siirtoa kotiarestiin Paraguayn sisällä viime kuussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja