Roman Eremenko haluaa palata Huuhkajiin – kehissä jo nopealla aikataululla?

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva kertoo Palloliiton julkaisemassa podcastissa, että Roman Eremenko on valmis palaamaan Huuhkajien kokoonpanoon.

Keskikenttäpeluri Eremenko on ilmoittanut olevansa Huuhkajien käytössä ensi kuussa EM-karsinnat avaavissa Italia- ja Armenia-maaotteluissa, jos hänet valitaan joukkueeseen.

– Hän ymmärtää sen, että pitää olla kunnossa ja näyttöjä pitää antaa. Hän on samalla viivalla kuin kaikki muutkin, Kanerva sanoi.

– Tämä oli iloinen päätös. Hän tuo maajoukkueeseen vaihtoehtoja. Olen katsonut hänen pelejään. Hänellä on ollut vähän lonkan kanssa ongelmia, mutta nyt kaiken pitäisi olla kunnossa.

Eremenko lukeutui aiemmin maajoukkueen kantaviin voimiin, mutta ei ole pelannut Huuhkajissa sitten vuoden 2016, jolloin hän sai kahden vuoden dopingpannan kokaiinista.

Eremenko pelasi alkukauden Spartak Moskovassa, mutta sai seurasta lähtöpassit ja teki tammikuussa kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen Venäjän liigassa pelaavan FC Rostovin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat