Huuhkajat-luotsi Markku Kanerva perusteli Roman Eremenkon poisjääntiä – ”Hän katsoi, ettei ole 100-prosenttisesti kunnossa”

Roman Eremenko ei ole Huuhkajien mukana EM-karsintojen ensimmäisissä otteluissa Italiaa ja Armeniaa vastaan. Huuhkajat-luotsi Markku Kanervan mukaan Eremenko ei koe olevansa täydessä kunnossa.

Eremenkon odotettiin tekevän paluun Suomen maajoukkueeseen useamman vuoden tauon jälkeen, mutta toisin kävi. 31-vuotias keskikenttäpelaaja ei kuitenkaan kokenut olevansa tarpeeksi hyvässä kunnossa, jotta pystyisi palaamaan vielä Huuhkajiin.

– Juttelimme viimeksi eilen (tiistaina) ja tehtiin päätös, että hän ei ole mukana. Lonkankoukistaja on vaivannut häntä, ja hän katsoi, ettei hän ole 100-prosenttisesti kunnossa auttamaan joukkuetta. Jos vammat olisivat parantuneet, hän olisi todennäköisesti ollut mukana, Kanerva perustelee Eremenkon puuttumista.

Venäjän pääsarjassa pelaavan FK Rostovin riveissä isossa roolissa viime aikoina pelannut Eremenkon vaiva ei kuitenkaan tullut Kanervalle yllätyksenä. Huuhkajat-luotsi on pitänyt Eremenkon kanssa tiiviisti yhteyttä viime kuukausien ajan.

– Se on ollut koko ajan kipeänä, eikä se pääse paranemaan, kun hän joutuu koko ajan pelaamaan ja harjoittelemaan. Hän itse sanoi, että hänellä pitää olla se tuntemus, että hän pystyy täysin auttamaan joukkuetta, kun hän tulee. Se on ihan oikea asenne, Kanerva sanoo.

​​​​​​​Katso lisää Markku Kanervan mietteitä yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat