Mainos

Romahtanut katto olisi voinut surmata kaksivuotiaan – "tämä olisi aivan erilainen tarina"

Vanhemmat kuulivat särkyvän lasin helinää ja havaitsivat, että  lattia ja perheen poikien huone oli laastin peitossa. 

Kaksivuotias Andrew Mason ei onnekseen ollut huoneessaan iltapäivällä 3. tammikuuta 2017. Englannissa asuvan Andrew’n huoneen katto petti kello 14.45 ja romahti lapsen huoneeseen.

Vanhemmat Jimmy Mason, 30, ja Laura Jobes, 22, kuulivat särkyvän lasin helinää ja havaitsivat, että lattia ja perheen poikien huone oli laastin peitossa. Samalla vaurioituivat lasten edellisenä jouluna saamat joululahjat, joiden joukossa oli puhelin ja tabletti.

Tavallisesti Andrew viettää aikaa huoneessaan leikkien. Vanhempien mukaan vauriot korjanneet työmiehet olivat sitä mieltä, että painava laasti olisi pudotessaan ”voinut surmata” lapsen.

– Olen onnellinen, ettei hän ollut (huoneessa), koska muuten tämä olisi aivan erilainen tarina. Hän on todella onnellinen ja iloinen pieni poika, mutta hän on vain kaksi, joten hän tutkii kaikki paikkoja ja hänet on vaikeaa pitää pois huoneesta, isä kommentoi News Explored -sivuston mukaan.

Perhe on asunut asunnossa vasta kuukauden. Heille on tarjottu vaihtoehtoista majoitusta. Vuokraisäntä on myös pyytänyt tapahtunutta anteeksi ja korvannut sen rahallisesti.

***

0:39

Juttua muokattu 9.1.2017 klo 16.51: lisätty tieto, että Andrew asuu Englannissa.

Lähde: Caters news, Newsexplored.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.