2-vuotias tyttö löytyi kuolleena kuivausrummusta: "Tämä on niin sydäntäsärkevää"

1:59
"Löydät vielä uuden puolison" – älä sano näin surevalle

Lapsi kiipesi kuivausrumpuun karmivin seurauksin sillä aikaa, kun hänen äitinsä oli nukkumassa.

2-vuotias amerikkalaislapsi kuoli kuivausrummun vuoksi. Lähteiden mukaan lapsi oli onnistunut kiipeämään kuivausrumpuun, kun hänen äitinsä oli nukkumassa.

Äiti löysi lapsen myöhemmin.

"Ajatukseni ovat tytön perheen luona"

Paikallinen poliisi vahvisti uutisasemalle, että lapsi menehtyi kuivausrumpuun. Ruumiinavauksessa määriteltiin alustavasti, että koneen kuumuus tappoi lapsen.

Tapaus on herättänyt suurta myötätuntoa.

– Tämä on niin sydäntäsärkevää. Ajatukseni ovat tytön perheen luona. (Tyttö on) uusi, kaunis enkeli, lepää rauhassa, Melaine Howarth Henneberger sanoo Facebookissa.

– Voi luojani. Lapsia ei koskaan pitäisi jättää valvomatta edes sekunniksi. Lapset ehtivät liian nopeasti paikkoihin, joissa heidän ei pitäisi olla. Ajatukseni ovat tämän äidin kanssa. Otan osaa perheen suruun. Pieni sielu, lepää rauhassa, Dorje T. Wangmo sanoo.

Moni kuitenkin ihmettelee esimerkiksi sitä, miten kuivausrumpu meni päälle itsekseen. Poliisi tutkii onnettomuuden syitä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.