Mainos

Rolls-Royce Phantom Zenith on ökyähkyn tuottava luksusauto

Rolls-Royce lataa Phantom-mallinsa seitsemännen sukupolven viimeiseen versioon niin paljon makeaa, että lähes kuvottaa.

Phantom Zenith -malli on Rolls-Royce-ökyilyä parhaimmillaan. Sen varustukseen kuuluu esimerkiksi takakontista aukeava lasinen samppanjanmaistelupöytä penkkeineen ja kahden täysikokoisen pullon vetävine jääkaappeineen. Mukana on myös kahdeksan Rolls-Royce-lasia.

Eikä tässä vielä kaikki, autossa on myös omistajan mieltymysten mukaan kasattu eväskori tykötarpeineen. Kaappariovissa on lisäksi erityinen kaiverrus, joka heijastaa automerkin mallien alkuperäisiä julkaisupaikkoja – esimerkiksi Como- ja Geneve-järvellä. Myös Rolls-Roycen kotipaikka Goodwoodissa on päässyt kaiverretuksi ovenkahvaan.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Jokaisessa autossa on kojelauta-upotuksena palanen "Rollsin" Goodwoodin tehtaan tuotantolinjasta. Tähän palaseen on kaiverrettu tarkka koordinaatti siitä, mistä osasto tuotantolinjaa osanen on poimittu. Rolls-Roycelta ei kerrota, mikä tämä palanen on käyttötarkoitukseltaan.

Autoja valmistetaan vain 50 kappaletta ja ne on kaikki myyty etukäteen autokeräilijöiden kokoelmiin.

Autoa on saatavilla Drophead Coupé- ja Coupé-versioina. Phantomin seitsemännen sukupolven valmistus aloitettiin vuonna 2003.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja