Mainos

Rolls-Royce Phantom Zenith on ökyähkyn tuottava luksusauto

Rolls-Royce lataa Phantom-mallinsa seitsemännen sukupolven viimeiseen versioon niin paljon makeaa, että lähes kuvottaa.

Phantom Zenith -malli on Rolls-Royce-ökyilyä parhaimmillaan. Sen varustukseen kuuluu esimerkiksi takakontista aukeava lasinen samppanjanmaistelupöytä penkkeineen ja kahden täysikokoisen pullon vetävine jääkaappeineen. Mukana on myös kahdeksan Rolls-Royce-lasia.

Eikä tässä vielä kaikki, autossa on myös omistajan mieltymysten mukaan kasattu eväskori tykötarpeineen. Kaappariovissa on lisäksi erityinen kaiverrus, joka heijastaa automerkin mallien alkuperäisiä julkaisupaikkoja – esimerkiksi Como- ja Geneve-järvellä. Myös Rolls-Roycen kotipaikka Goodwoodissa on päässyt kaiverretuksi ovenkahvaan.

Eikä tässäkään vielä kaikki. Jokaisessa autossa on kojelauta-upotuksena palanen "Rollsin" Goodwoodin tehtaan tuotantolinjasta. Tähän palaseen on kaiverrettu tarkka koordinaatti siitä, mistä osasto tuotantolinjaa osanen on poimittu. Rolls-Roycelta ei kerrota, mikä tämä palanen on käyttötarkoitukseltaan.

Autoja valmistetaan vain 50 kappaletta ja ne on kaikki myyty etukäteen autokeräilijöiden kokoelmiin.

Autoa on saatavilla Drophead Coupé- ja Coupé-versioina. Phantomin seitsemännen sukupolven valmistus aloitettiin vuonna 2003.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.