Rohkeat paljastukset kymppikerhosta: Tällaista on seksi lentokoneessa

Lentokoneessa seksiä harrastaneet paljastavat, oliko kokemus yhtä hyvä kuin mielikuvissa.

Yllä olevalla videolla pohditaan, millaisia seksivälineitä kotona olisi hyvä olla.

Seksi lentokoneessa on monelle mieluinen fantasia.  Saucy Dates -deittisivuston kyselyn mukaan jopa 87 prosenttia 11 179 vastaajan joukosta kertoi fantasioivansa seksistä yläilmoissa.

Eikä seksikumppanin tarvitse edes olla entuudestaan tuttu. Liki kolmannes niistä vastaajista, jotka olivat jo eläneet fantasiansa toteen, olivat harrastaneet seksiä lentokoneessa täysin tuntemattoman henkilön kanssa.

18 prosenttia vastaajista kertoi onnistuneensa viettelemään lentokoneen henkilökuntaan kuuluvan henkilön. Osa tilanteista oli tosin tapahtunut kahden henkilökunnan jäsenen välillä, suurin osa kuitenkin matkustajan ja henkilökunnan jäsenen välillä. 

Suurin osa kymppikerhon laatuhetkistä tapahtui vähemmän yllättäen yölennolla.

"Jäimme kiinni lentoemännälle"

Metro-sivusto kyseli kymppikerhoon päässeiltä kokemuksia lentokoneessa koetuista seksihetkistä.

"Annoin poikaystävälleni suuseksiä matkalla Thaimaaseen. Vieressämme istui matkustaja, mutta en usko, että hän huomasi. Se ei ollut helppoa – esitin nukkuvaa, ja hänen peniksensä vain oli ikään kuin tuettu suutani vasten."
– Helena, 28

"Se oli spontaania. Olimme katselleet toisiamme yhden lentoemännän kanssa siitä lähtien, kun astuin koneeseen. Kun suurin osa matkustajista nukkui, hän vei minut salaa keittiöalueelle, ja harrastimme seksiä, kun hänen kollegansa piti vahtia."
– Howard, 35

"Muutama vuosi sitten silloinen tyttöystäväni ja minä olimme hiljaisella, pitkällä lennolla menossa takaisin kotiin Lontooseen. Koneessa oli paljon tyhjiä paikkoja, joten hän antoi minulle suuseksiä. En päässyt loppuun asti kylläkään, se oli liian hermostuttavaa."
– Soren, 36

"Olin ykkösluokan matkustamossa ja yksi emännistä avasi vahingossa vessan oven, kun olin masturboimassa. Hän sulki oven, ja minä jatkoin. Myöhemmin hän tuli penkilleni, kun olin katsomassa elokuvaa. Hän kumartui vaihtaakseen juomani uuteen, ja silitti penistäni housujeni läpi ja lähti. Kutsuin häntä uudelleen, suljin matkustamon oven, ja harrastimme seksiä."
– Thom, 23

"Minä ja tyttöystäväni harrastimme seksiä vessassa. Juuri kun olimme lähdössä, viiden minuutin anaaliseksin jälkeen, lentoemäntä koputti ja käski meidän palata paikoillemme. Hän ei sanonut mitään muuta silloin, mutta portilla hän veti minut sivuun ja käski olla tekemättä sitä enää koskaan uudelleen."
– Pete, 48

"Me jäimme kiinni lentoemännälle. Hän oli noin 60-vuotias, ja vain ikään kuin virnisti meille."
– Oliver, 46

"Meillä oli hauskaa, mutta jäimme tuntemattomalle kiinni, kun hän kuuli minun tulevan."
– Marcus, 21

Lähteet: Metro, Saucy Dates

Lue myös:

    Uusimmat