Rohkea Ninja tekee, mitä haluaa

Suomen kaikkien aikojen huippumallin, laulaja Ninja Sarasalon mielestä kaikki on tehtävä intohimolla.

Viihdeuutisten tapaamalle Ninjalle kuuluu pelkkää hyvää. Uusi albumi on tekeillä, ja parisuhde poikaystävän Nennen kanssa täyttää pian viisi vuotta.

Neidon vasemmasta nimettömästä päätellen kihlat tai häät eivät kuitenkaan liene vielä ajankohtaiset?

– Ei, mä teen nyt toistaiseksi omaa juttuani, siis jatkan taiteilijana. Avioliitto ja lapset tulevat sitten myöhemmin. Katsotaan ensin, millaisen sormuksen saan, olen sanonut, että sen on oltava Tiffany, upea Ninja nauraa.

Ninjan mukaan musiikkibisnes tuntuu oikealta.

– Se on ollut haaveeni pienestä pitäen. Kesällä lomailin ja myin vähän aikaa marjojakin Hakaniemen torilla, se oli ihanaa, sai tavata ihmisiä. Mä sain siitä kokemuksesta valtavasti uusia ideoita. Mun elämänfilosofiaan kuuluu, että mä en sulje mitään vaihtoehtoa itseltäni pois. Jos mä päätän, että kävelen catwalkilla, mä myös teen sen, näyttävä Ninja kertoo.

"Sain toteuttaa unelmiani 15-vuotiaana"

Itse vain 15-vuotiaana Pariisiin työnsä puolesta lähtenyt nainen ei tyrmää tv:n malliohjelmia.

– On vain hyvä, että uusia kasvoja saadaan. Alan realiteetit iskevät toisaalta päälle vasta siinä vaiheessa, kun tv-kamerat sammutetaan. Itse lähdin tosi nuorena maailmalle. Meillä oli ja on edelleen todella hyvä suhde äitini kanssa. Hän luotti minuun, mikä on hienoa.

Uskaltaisiko Ninja lähettää oman teini-ikäisen tyttärensä maailmalle mallintöihin?

– Uskaltaisin, koska kasvattaisin hänet sellaiseksi, että hän pärjää.

Itsevarma ihminen on tyylikäs

Vaikka Ninja seuraakin kansainvälistä muotia, oma tyyli on täysin uniikki.

Laulaja kertoo suosivansa erityisesti Japani-vaikutteita pukeutumisessaan. Tai oikeastaan hän ei halua lokeroida asioita, mistä ei pidä, ja mistä pitää.

– Hysteerinen kulutus on aivan älytöntä. Siksipä en ostelekaan juuri mitään. Vaatteissa suosin laatua ja second hand -liikkeitä. Niistä tekee kaikkein parhaat löydöt.

Mitä Ninja sitten ylipäätään pitää itse tyylikkäänä?

– Tyylikkyys ei synny siitä, mitä kantaa yllään. Itsevarma ja rohkea ihminen on aina tyylikäs, olipa kyseessä sitten kuka tahansa.

Seuraavan kerran Ninjan musiikista pääsee nauttimaan Espoossa, kauppakeskus Sellossa 27. syyskuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat