Ninja Sarasalon paino putosi 20 kiloa

Entinen huippumalli Ninja Sarasalo ei laihduttanut tietoisesti.

Huikeaa menestystä mallimaailmassa niitannut Ninja Sarasalon muuttui merkittävästi, kun hänestä tuli äiti muutamia vuosia sitten. Viime aikoina kotona 3-vuotiaasta Taito-pojastaan huolehtinut entinen huippumalli on karistanut synnytyksen jälkeen huikeat 20 kiloa.

Sarasalon mukaan paino on lähtenyt luonnollisesti ajan mukana terveellisillä elämäntavoilla.

– Kilot karisivat pikkuhiljaa. Kun syö tarpeeksi proteiinia, niin on selvää, että laihtuu. En kuitenkaan ole mikään karppaajatyyppi. Olen elänyt ja liikkunut normaalisti. En ole ikinä onnistunut millään laihdutuskuurilla. Kun syö itselle kaikkea sopivasti, niin silloin laihtuu, kasvisruokavaliota suosiva nainen kertoo.

Sarasalo kertoo kyllästyneensä raskaudenjälkeiseen laihdutuskeskusteluun, sillä se luo vääriä mielikuvia ja aiheuttaa mahdollisia terveysriskejä. Vastasynnyttäneillä äideillä on suurempia huolenaiheita kuin painonpudottaminen.

– Ärsyttää, että aina tiedotusvälineissä uutisoidaan jonkun laihduttaneen kolmessa kuukaudessa raskauskilot. Se on epäterveellistä, hän muistuttaa.

Pitkän mallinuran tehnyt sanavalmis nainen korostaa, ettei elämä saa pyöriä painon ympärillä.

– Mitä tämä viestittää nuorille äideille, joiden tasapainoa hormonaalinen toiminta ja stressi ovat saattaneet järkyttää. On luonnollista, että painoa on kertynyt raskausaikana. Kuka sanoo, missä välissä kilot kuuluvat karistaa. Ihan sama, minkä painoisia ja näköisiä olemme, hän toteaa.

Ninjan painonpudotuksesta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat