Rock-yhtye Disco Ensemble lopettaa

 Vuonna 1996 perustettu rockyhtye Disco Ensemble soittaa uransa viimeiset keikat joulukuussa 2018 Helsingin Tavastia-klubilla.

Suomalainen rock-yhtye Disco Ensemble lopettaa uransa joulukuussa 2018. Bändi soittaa viimeiset keikkansa Helsingin Tavastialla.

– Disco Ensemble on ollut meille koulu, työ ja vapaa-aika, mutta ennen kaikkea valtava, hieno seikkailu. Aiheeseen ei liity sen kummempaa dramatiikkaa, asiat loppuu aikanaan. Suurin kiitos ja kunnia kuuluu meidän faneille - ja nää vikat keikat soitetaan kiitoksena heille, yhtye kommentoi lopettamispäätöstään.

Disco Ensemble on soittanut uransa aikana yli 800 keikkaa 24 eri maassa. Yhtye on ollut Suomen lisäksi erityisen suosittu Saksassa, missä yhtye on esiintynyt paitsi useilla klubikiertueilla myös monilla suurimmilla festivaaleilla.

Yhtye on julkaissut uransa aikana kuusi albumia: Viper Ethics (2003), First Aid Kit (2005), Magic Recoveries (2008), The Island of Disco Ensemble (2010), Warriors (2012) ja Afterlife (2017). 

Disco Ensemble sai vuoden 2008 parhaan kotimaisen DVD:n Emma-palkinnon Video Vortex-julkaisustaan. Tuorein Afterlife-albumi on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa vuoden rockalbumiksi. 

Lue myös:

    Uusimmat