Robin Räikkönen 7 vuotta! Minttu Räikkönen julkaisi ihastuttavan perhepotretin

Kimi Räikkönen sai yllättävän haasteen kartingradalla vuonna 2001 – F1-tähteä pelotti Karita Tuomolan kyydissä 1:42
Kimi Räikkönen sai yllättävän haasteen kartingradalla vuonna 2001 – F1-tähteä pelotti Karita Tuomolan kyydissä

Kimi ja Minttu Räikkösen esikoinen Robin Räikkönen täytti seitsemän vuotta.

F1-uransa lopettaneen Kimi Räikkösen ja Minttu Räikkösen esikoispoika Robin Ace Matias Räikkönen täytti eilen seitsemän vuotta. Minttu julkaisi poikansa synttäreiden kunniaksi Instagram-tilillään perhepotretin, jossa he poseeraavat lumisissa maisemissa. Sen lisäksi Minttu postasi synttärisankarista vielä yksinään kuvan.

– Hyvää seitsemättä syntymäpäivää Ace. Rakastamme sinua todella, todella paljon, Minttu kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mintun perhekuva on kerännyt alle vuorokaudessa yli 20 000 tykkäystä sekä someseuraajat ovat onnitelleet synttärisankaria ja ihastelleet perheen kuvia.

Minttu kertoi MTV Uutisten haastattelussa reilu vuosi sitten, että Robin on isänsä tavoin kiinnostunut moottoriurheilusta. Minttu ylisti poikaansa, että hän kuuntelee hyvin neuvoja.

– Omalla tavallani luotan Robiniin. Hän kuuntelee neuvoja tosi tarkkaan, eikä lähde hölmöilemään tai sooloilemaan. Hän tekee, niin kuin hänelle on neuvottu. Hän ei yritä vielä mitään liian rohkeaa, Minttu sanoi syksyllä vuonna 2020.

Robin ja hänen pikkusiskonsa Rianna ovat pienestä pitäen puhuneet toisena kielenään englantia, mutta vanhempiensa kanssa he juttelevat suomeksi. Robin ja Rianna puhuvat puolestaan keskenään englantia leikkien tiimellyksessä.

– Me puhumme pääasiassa kotona suomea, tarhassa puhutaan englantia. He varmaan mieltävät sen niin, että kun lapset ovat keskenään, kieli on englanti. Siihen luulen, että tämä perustuu, kun he puhuvat pääasiassa englantia keskenään, Minttu pohti aiemmin MTV Uutisten haastattelussa.

Kimi Räikkönen lopetti F1-uransa joulukuussa, mutta moottoriurheilun parissa miestä nähdään myös tällä kaudella. Suomalainen hyppää motocrossin MM-sarjassa kilpailevan Kawasakin tallipäälliköksi. Asiasta uutisoivan Racing News 365:n mukaan Räikkönen hyppää motocross-tallinsa Kawasaki Racing Teamin tallipäälliköksi tähän asti pestiä yksin hoitaneen Antti Pyrhösen rinnalle.

– Ei ole mikään salaisuus, että minun suuria intohimojani jo monien vuosien ajan on ollut motocross, mutta tätä tallia ei voi kutsua miksikään harrastukseksi, Räikkönen sanoo roolistaan tallipäällikkönä.

Aiemmin omistajansa Räikkösen mukaan nimetty Ice1 Racing -talli tunnetaan nykyään Kawasaki Racing Teamina, sillä se nauttii japanilaisvalmistajan tehdastallin statuksesta. Talli kilpailee motocrossin kuninkuusluokassa MXGP:ssä.

Lue myös:

    Uusimmat