Kimi Räikkönen harvinaisessa perhekuvassa Bahrainissa – fanit riemastuivat jäämiehen letkautuksesta

F1-tähti Kimi Räikkösen lakoninen tyyli herättää jälleen hilpeyttä Instagramissa.

Formula 1 -kausi alkoi viikonloppuna Bahrainissa. Suomalaiskuski Kimi Räikkönen on ollut mukana F1-kuvioissa jo 20 vuoden ajan. Alfa Romeo -kuskia kannustivat paikan päällä vaimo Minttu Räikkönen sekä pariskunnan lapset 6-vuotias Robin ja 3-vuotias Rianna.

11. sijalle sunnuntaina ajanut Räikkönen julkaisi kisan jälkeen Instagram-tilillään harvinaisen kuvan, jossa hän poseeraa perheensä kanssa. Kuvatekstissään Räikkönen ei sivunnut sanallakaan kauden ensimmäistä kilpailua, vaan tyytyi sen sijaan kirjoittamaan kuvatekstiin ytimekkäällä tyylillään ja välilyöntejä säästelllen "Guywithfamily.", eli vapaasti suomennettuna kundi perheineen.

Räikkösen faneja suomalaiskuskin lakoninen tyyli jaksoi riemastuttaa somessa jälleen kerran.

– Tuo kuvateksti on silkkaa Kimiä! eräs kiteytti.

Monet kirjoittivat kommenttikenttään myös omia versioitaan Räikkösen kuvatekstistä.

– Dudewithbeautifulfamily.

– Dudewithagoodfirstrace.

Minttu Räikkönen ja lapset ovat viime aikoina olleet harvinaisempi näky F1-varikoilla, sillä koronaviruspandemian takia varikoilla nähtyiin jo viime kauden aikana totuttua vähemmän kuljettajien perheitä ja tyttöystäviä. 

Edellisen kerran Minttu ja lapset olivat kannustamassa Kimiä juuri Bahrainissa, jossa kisattiin edellisen kerran joulukuussa. Tuolloin perhe nautti aurinkoisista päivistä Bahrainin auringon alla joitain päiviä myös kisojen jälkeen.

Perhe näytti nauttivan olostaan Bahrainissa myös tällä kertaa. Kimi Räikkönen julkaisi nimittäin ennen kisaa rennon kuvan uima-altaalta. Myös tuolloin jäämiehen letkautus herätti hilpeyttä formulafanien keskuudessa, sillä Räikkönen ilmoitti kuvatekstissä olevansa valmis töihin. 

– En ole koskaan nähnyt kenenkään olevan noin valmis työntekoon. 

– Pidän siitä, kun jaat kuvia, joissa rentoudut altaalla. Sen sijaan, että olisit jakanut kuvia koeajolta kuvatekstillä "valmiina töihin". 

– Mestari. Lahjattomat harjoittelevat.

Lue myös:

    Uusimmat