Robin Räikkönen, 5, seuraa isänsä jalanjäljissä – Minttu ylistää poikaansa: "Hän kuuntelee neuvoja tosi tarkkaan, eikä lähde hölmöilemään"

0:40
Minttu Räikkönen ihastutti formulavarikolla lastensa kanssa.

Kimi ja Minttu Räikkösen Robin-poika on kiinnostunut moottoriurheilusta isänsä tavoin.

Minttu Räikkösestä tuli vuosi sitten Nescafén brändilähettiläs ja nyt hän on kehittänyt heidän kanssaan uuden tummapaahtoisen pikakahvin. Minttu juo miehensä Kimi Räikkösen tavoin paljon pikakahvia.

Minttu Räikkönen oli harmissaan, kun hän ei päässyt koronakriisin vuoksi lentämään uutuustuotteen lanseeraustilaisuuteen Suomeen. Hän oli kuitenkin etäyhteyden avulla tapahtumassa.

Räikkösten perhe asuu Sveitsissä, mutta he ovat viettäneet tänä vuonna poikkeuksellisen paljon aikaa Suomessa koronakriisin vuoksi. Sporttinen perhe ei vain nauttinut Suomen upeista säistä, vaan he menivät lasten ehdoilla, milloin he olivat crossiradalla ajelemassa ja milloin uimassa.

Etenkin viisivuotias Robin on innostunut moottoriurheilusta isänsä tavoin, ja hän ajelee radoilla kuin vanhatekijä nuoresta iästä huolimatta.

– Kyllä se välillä vähän hirvittää, Räikkönen myöntää.

– Omalla tavallani luotan Robiniin. Hän kuuntelee neuvoja tosi tarkkaan, eikä lähde hölmöilemään tai sooloilemaan. Hän tekee, niin kuin hänelle on neuvottu. Hän ei yritä vielä mitään liian rohkeaa, Minttu kertoo.

Pienen Riannan, 3, perään pitää vielä enemmän katsoa.

– Riannalla on vielä vähän matkaan, kun hänen keskittymiskykynsä ei ole sama kuin viisivuotiaalla. Hänelläkin riittää vauhtia.

Omaa uraa luovaa tyylitaituria seuraa Instragramissa yli 188 700 ihmistä. Monet someseuraajat ottavat vaikutteita Räikkösen tyylistä, kun taas osa haluaa nähdä perhe-elämää.

– Minulle tulee positiivisia viestejä tosi paljon. Tietoisesti en halua käyttää sitä niin paljon, jos olen perheen kanssa. Pyrin vastailemaan viesteihin, mutta kaikkiin en ehdi vastata.

Räikkönen ei osaa sanoa, missä hän on ja mitä tekee kymmenen vuoden päästä.

– Olen tosi huono miettimään vuodenkaan päähän. Olen hetkessä eläjä, enkä maalaile kuvia pitkän ajan päähän. Toivottavasti olen yhtä onnellinen kuin nyt, terveenä ja kaikki läheiset myös. Se on minulla päätavoitteena.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja