Räikköset nauttivat Italian upeista maisemista – Minttu Räikkösen näyttävää kuvaa ylistetään: "Ei ihme, että Kimi on rakastunut"

Harvoin televisiossa! Minttu Räikkönen kertoo elämästään varikolla 10:04
Harvoin televisiossa! Minttu Räikkönen kertoi Huomenta Suomen haastattelussa elämästään varikolla vuonna 2019.

Perhe Räikkönen lomailee Italiassa.

F1-uransa lopettanut Kimi Räikkönen lomailee vaimonsa Minttu Räikkösen ja perheen lasten Robinin ja Riannan kanssa Italian upeissa maisemissa. Maalla on erityinen paikka Räikkösten sydämissä, sillä pari avioitui näyttävästi Italian Toscanassa sijaitsevassa San Galganon luostarissa elokuussa 2016.

Minttu julkaisi jälleen näyttävän Instagram-tilillään kuvan, jonka taustalla siintää postikorttimaisema.

– Ciao!, Minttu kirjoitti ja paljasti, että kuva on otettu Comojärvellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mintun kuva on kerännyt lähes 16 000 tykkäystä ja siihen on tullut kymmeniä kommentteja. Niin kuin aina, Mintun kuvaa ylistetään.

– Niin kaunis.

Useampi someseuraaja otti myös Kimin puheeksi.

– Mitä Kimi tekee nyt?

– Ei ihme, että Kimi on rakastunut. Pysy aina yhtä ihanana.

Minttu kertoi MTV Uutisten haastattelussa syksyllä vuonna 2020, että Robin on isänsä tavoin kiinnostunut moottoriurheilusta. Minttu ylisti poikaansa, että hän kuuntelee hyvin ohjeita.

– Omalla tavallani luotan Robiniin. Hän kuuntelee neuvoja tosi tarkkaan, eikä lähde hölmöilemään tai sooloilemaan. Hän tekee, niin kuin hänelle on neuvottu. Hän ei yritä vielä mitään liian rohkeaa, Minttu kertoi.

Robin ja hänen pikkusiskonsa Rianna ovat pienestä pitäen puhuneet toisena kielenään englantia, mutta vanhempiensa kanssa he juttelevat suomeksi. Robin ja Rianna puhuvat puolestaan keskenään englantia leikkien tiimellyksessä.

– Me puhumme pääasiassa kotona suomea, tarhassa puhutaan englantia. He varmaan mieltävät sen niin, että kun lapset ovat keskenään, kieli on englanti. Siihen luulen, että tämä perustuu, kun he puhuvat pääasiassa englantia keskenään, Minttu pohti aiemmin MTV Uutisten haastattelussa.

Kimi Räikkönen sai yllättävän haasteen kartingradalla vuonna 2001 – F1-tähteä pelotti Karita Tuomolan kyydissä:

Kimi Räikkönen sai yllättävän haasteen kartingradalla vuonna 2001 – F1-tähteä pelotti Karita Tuomolan kyydissä 1:42


Lue myös:

    Uusimmat