Robin Packalen täyttää tänään 25 vuotta – yksi ikääntymisen merkki on hiipinyt salaa popparin elämään: "On alkanut s**tana..."

Robin Packalen paljastaa, mitä luuli Jouni Hynysestä ennen Vain elämää -kuvauksia ja miksi heräsi joka aamu Hätä-Miikan takia 2:38
Robin Packalen paljastaa, mitä luuli Jouni Hynysestä ennen Vain elämää -kuvauksia ja miksi heräsi joka aamu Hätä-Miikan takia

Robin Packalen aikoo viettää syntymäpäiviään pariinkin otteeseen.

Popartisti Robin Packalen  viettää 24. elokuuta 25-vuotissyntymäpäiväänsä. Packalen julkaisi juhlan kunniaksi Instagram-tilillään nostalgisen otoksen lapsuudestaan, jossa poseeraa veikeänä kuulokkeet päässä hymyillen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laulaja kertoi MTV Uutisille Vain elämää  -ohjelman pressitilaisuudessa, että suunnitelmia syntymäpäivän viettoon on runsaastikin. 

– Meillä on itseasiassa kahdetkin juhlat sovittu. On omat juhlat, ja sitten vielä tämmöiset toiset jutlat, jotka ovat kolmen muun frendini kanssa, jotka täyttävät myös 25. Niin pidämme tämmöiset yhteiset 100-vuotisbileet. Tulee varmaan ihan hauskaa. 

Packalen myönsi olevansa itse hieman hämillään siitä, että on saavuttanut jo 25 vuoden iän. 

– On semmoinen olo, että olisin juuri ehkä 18-vuotias. Siihen olisi ollut kivaa tavallaan pysähtyä, mutta ei mulla sillä tavalla ole mitään ikäkriisiä. 

Yksi asia kuitenkin on muistuttanut Packalenia siitä, että ikää on hiipimässä lisää. 

– Huomaan kyllä, että on alkanut saatana selkään sattua jostain syystä, ja aina kun lenkille lähtee, niin sattuu lonkkaan. En tiedä, onko tämä 25-vuotiaan ongelma, tai pitäisikö se olla 25-vuotiaan ongelma, mutta näin on kuitenkin. 

Packalenin lisäksi Vain elämää -ohjelmassa nähdään Jouni Hynynen, Ellinoora, Virve Rosti, Hätä-Miikka, Anna Puu, Janna sekä A. W. Yrjänä

Lue myös:

    Uusimmat