Robin on vuoden 2015 googlatuin henkilö Suomessa – ohitti Cheekin ja Kim Kardashianin

Suomen Google julkisti vuoden 2015 eniten hakuja keränneet henkilöt. 

Eniten hakuja on kerännyt teinipoppari Robin Packalen, joka pitää ykköspaikkaa jo neljättä vuotta peräkkän. Vasta 17-vuotias nuori mies on ehtinyt urallaan julkaista jo viisi studioalbumia, joista viimeisin ilmestyi viime lokakuussa ja kantaa nimeä Yhdessä.

Toiseksi eniten Suomessa haettiin kenties tämän hetken näkyvimmän seurapiiriperhosen, Kim Kardashianin, nimeä. Kardashian ja miehensä Kanye West ovat yksi Hollywoodin seuratuimmista pareista ja näyttävät viihtyvän myös lehtien otsikoissa vuosi toisensa jälkeen. 

Kolmanneksi googlatuin henkilö on rap-artisti Cheek. Cheek palasi viime kesänä vuoden mittaiselta keikkatauolta ja julkaisi Alpha Omega -nimisen studioalbumin, joka rikkoi ennätyksiä jo ensimmäisten päivien aikana julkaisun jälkeen. 

Neljäntenä haetuimpien henkilöiden listalla poplaulaja Sanni. Vain elämää -ohjelmassa tänä syksynä ihastuttaneen Sannin hakumäärät ovat nousseet vuoden aikana hurjasti, sillä hän nousi ensimmäistä kertaa haetuimpien henkilöiden top 10:en. 

Viidentenä listalla on Venla Savikuja, joka on tuttu muun muassa AVA-kanavan Fitnesspäiväkirjoista. Ennen Fitnesspäiväkirjoja Savikuja näytteli hittisarja Salatuissa elämissä Heidi Aaltosta useiden vuosien ajan. 

Kymmenen haetuimman henkilön joukkoon kuuluivat myös Antti Tuisku, Martina Aitolehti, Johanna Tukiainen, Isac Elliot ja Jari Sillanpää

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja