Robin Lod dominoi kentällä – tarkka viimeistely näkyi tuuletuksessa

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttämies Robin Lod viimeisteli maalin ja syötti kaksi, kun hänen edustamansa Minnesota United kukisti Charlotte FC:n puhtaasti 3–0 Yhdysvaltain MLS-liigassa.

Lod on tehnyt kauden kahdeksassa ensimmäisessä ottelussa nyt yhteensä kolme maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. 31-vuotias Lod on ollut jokaisessa Minnesotan ottelussa mukana vähintään yhden maalin teossa.

Minnesota ratkaisi ottelun toisen jakson alussa, kun se iski maalin johtoasemassa kaksi osumaa puoliajan kahdeksan ensimmäisen minuutin aikana. Lod sai 2–0-maalissa syötön vasemmalta laidalta keskustaan ja sijoitti rangaistuspilkun kohdalta tarkalla vasemman jalan kosketuksella sijoituksen alakulmaan.

Teemu Pukki aloitti ottelun Unitedin vaihtopenkillä ja tuli sisään tunnin kohdalla. Avausosumassa keskityksen jakanut ja 3–0-maalissa kulmapotkun antanut Lod otettiin vaihtoon ottelun 77. peliminuutilla.

Minnesota on voittanut kahdeksasta ottelustaan neljä. Näistä vierasvoittoja on kertynyt jo kolme.