Robert Pattinson paljastaa olleensa Batman-kuvausten jälkeen täysin loppu – "Näytin vihreältä"

Tuleva Batman-elokuva on ilmeisesti edeltäjiään synkempi ja tyylilajiltaankin hieman erilainen.

Keväällä elokuvateattereihin ilmestyvän Batman-elokuvan kuvaukset olivat intensiivinen kokemus varsinkin nimihahmoa näyttelevälle Robert Pattinsonille.

Mies kertoo GQ:n haastattelussa, että synkkäsävyistä elokuvaa kuvattiin lähinnä pimeän aikaan Lontoon liepeillä.

– Kuvausten luonne oli hyvin eristäytynyt, kuvasimme aina yöllä, koko ajan oli hyvin pimeää ja tunsin olevani hyvin pitkälti yksin. Jo pelkästään se, että olin puvun sisällä koko ajan. Minun ei sallittu poistua studiolta puku päällä, joten tiesin hädin tuskin, mitä ulkomaailmassa tapahtui, Pattinson kertoo.

"Outoilua" lepakkopuvussa

Pattinsonille rakennettiin kuvauksiin pieni teltta lavasteiden viereen, missä hän pystyi purkamaan tunteitaan. Omien sanojensa mukaan hän käytti suurimman osan ajasta tekemällä outouksia lepakkomiehen puvussa.

– Tein teltassa tunnelmallista elektronista musiikkia puvussa, katsoen "hupun" (cowl) yli. Hupun rakenteessa on jotain, minkä takia sen kanssa on hankala lukea kirjoja, joten sinun pitää melkeinpä nojata eteenpäin nähdäksesi hupun takaa jotain, Pattinson selittää.

Haastattelija ei ymmärtänyt, mitä Pattinson tarkoitti "hupulla", joten mies selvensi:

– Se naamiohomma. Lepakkonaamio. Huppu! Minä kutsuin sitä jatkuvasti naamioksi, mutta sitten opin, että ei, ei, se on huppu.

Elokuvan kuvaukset saatiin purkkiin vuoden 2021 huhtikuussa, mutta haastattelun aikaan Pattinson vaikutti vasta juuri päässeensä henkisesti pois luolasta.

– Olin hyvin, hyvin, hyvin loppu jälkikäteen. Katsoin juuri kuvaa itsestäni huhtikuulta ja näytin vihreältä, mies kertoo maanisesti naureskellen.

Tulevan Batmanin sanotaan eroavan merkittävästi edellisistä elokuvista

Pattinson kertoo nähneensä tulevasta Batman-elokuvasta raakaversion.

– Jo ensimmäinen otos on niin paljon järkyttävämpi, kuin mikä tahansa muu Batman-elokuva, että se on vain tavallaan täysin erilainen, Pattinson kuvailee.

Robert Pattinsonin kuvaukset GQ:n haastattelua varten olivat varsin villit. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Elokuvan ohjaaja Matt Reeves onkin sanonut halunneensa tehdä elokuvasta enemmän 1970-luvun salapoliisitarinoiden tyylisen. Ja nimenomaan salapoliisielokuva tuleva Batman-filmikin kuulemma on.

– Tunsin itseni idiootiksi, koska en edes tiennyt, että Batman on "maailman paras rikosetsivä", Pattinson kertoo.

Tulevassa elokuvassa Batman ilmeisesti tavallisen rikollisten mukiloinnin lisäksi käy myös keskusteluja ihmisten kanssa ja kohtaukset ovat tunteellisia. 

Lähde: GQ

Lue myös:

    Uusimmat