Robert Kubica lyttää Williamsin auton: "Olen matkustaja"

Williams-tallissa formula ykkösten kilpakuljettajaksi tällä kaudella palannut Robert Kubica lyttää brittitallin auton täysin ajokelvottomaksi.

Kubica ja hänen tallitoverinsa George Russell ovat olleet formulakauden avauskisoissa auttamatta joukon peränpitäjiä. Kierrosajoissa selvästi tallitoverinsa taakse jäänyt Kubica on kertonut Williamsin varikkopilttuusta löytyvän nyt ajettavuudeltaan kaksi aivan erilaista autoa.

– Meidän täytyy keksiä, mitä on oikein meneillään, koska minulla ei ole auton kanssa mitään marginaalia tai ikkunaa, jossa voin oikeasti ajaa sitä. Olen matkustaja, Kubica kritisoi ajokkiaan motorsport.comin mukaan.

Williamsin kausi sai surkean startin jo Barcelonassa, kun FW42-auto ei valmistunut ajoissa testien starttiin. Kubica pelkää tällä olevan kauaskantoisia seurauksia autoa vaivaavien ongelmien ratkomisessa.

– Voitte tehdä mitä haluatte – vaikka laittaa takarenkaat eteen! Auton ominaisuudet kuitenkin dominoivat kaikkea. Yritin tehdä kaikkeni ratin eri säädöillä, mutta tilannetta oli mahdotonta kääntää ympäri.

– Tuuli tekee auton vakaudesta vielä entistä huonomman. Minulla ei ole sitä autossa muutenkaan, joten tämä ainoastaan kärjistää ongelmia. Tarvitsemme ratkaisun. Toivottavasti sen löytämiseen kuluu vähemmän aikaan kuin kuvittelen, Kubica lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat