McLaren-kuski: Ajamme toisessa kategoriassa

McLaren-kuljettaja Stoffel Vandoorne ei kaunistellut brittitallin vaikeaa tilannetta F1-kauden avauskisan jälkeen.

McLarenin testit Barcelonassa menivät pahasti penkin alle moottoritoimittaja Hondan huonon luotettavuuden ja suorituskyvyn vuoksi, eikä tallin tilanne näyttänyt kauden avauskisassa juuri paremmalta.

Vandoorne sai tuotua Melbournessa sunnuntaina autonsa vastoin odotuksia ruutulipulle asti, mutta belgialaiskuskin ilonaiheet olivat muuten vähissä.

- Pääsimme loppuun asti, mutta emme kyenneet taistelemaan mistään. Meiltä puuttuu niin paljon tehoa, että se on mahdotonta. Ajamme oikeastaan toisessa kategoriassa, Vandoorne manasi belgialaiselle La Derniere Heure -sanomalehdelle.

- Pakettimme ei ole kilpailukykyinen. Kun on kolme sekuntia muista perässä, niin tästä ei voi nauttia, koska emme aja kilpaa. Olemme enemmän tai vähemmän viimeisenä, belgialaiskuski lisäsi.

Vandoorne ei odota tallinsa tilanteen kokevan vajaan kahden viikon kuluttua Shanghain radalla merkittävää muutosta parempaan.

- Saamme uusia osia Kiinaan ja Bahrainiin. Yritämme kehittyä, mutta tiedämme sen vievän aikaa. Seuraavat kisat ovat aivan yhtä vaikeita, Vandoorne ennakoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja