Moderni perhe -tähti Julie Bowen paljasti rakastuneensa naiseen – ei saanut vastakaikua

Ihastuksestaan huolimatta Julie Bowen kuvailee itseään heteroksi.

Moderni perhe -sarjassa Claire Dunphya esittänyt Julie Bowen, 52, kertoo rakastuneensa kerran elämässään naiseen, vaikka kuvailee itseään heteroseksuaaliksi.

– Olen hetero. Olen aina ollut. Olin rakastunut naiseen jonkin aikaa, mutta hän ei rakastanut minua, näyttelijä paljasti Quitters-podcastinsa viimeisimmässä jaksossa.

Bowenin kertomuksesta ei käy ilmi kuitenkaan ajanjakso, johon ihastuminen sijoittuu. 

– Hän piti naisista, mutta ei minusta sillä tavalla. Se ei koskaan lähtenyt liikkeelle, joten minun ei koskaan tarvinnut haastaa käsitystäni seksuaalisuudestani, hän lisäsi.

Bowenin paljastus tuli sen jälkeen, kun hänen podcast-jaksonsa vieras, Bachelor -sarjasta tuttu Rebecca Tilley muisteli kaapista ulostulon olleen hänelle stressaavaa. Tilley  kertoi toukokuussa 2022 seurustelevansa laulaja Hayley Kiyokon kanssa.

– Toivon, että jonain päivänä ihmisten ei tarvitse tulla ulos kaapista, koska se aiheuttaa paljon stressiä. Elämä on jo todella vaikeaa. Rakastumisen pitäisi olla vain luonnollinen, kaunis asia, jota ihmisten ei tarvitse selittää kenellekään, Tilley sanoi.

Samalla Bowen totesi, että toisen ihmisen seksuaalisen suuntautumisen kysyminen on sama asia kuin he kysyisivät siitä, mitä he tekevät makuuhuoneessa.

– Sen, mitä teet kehollasi ei pitäisi olla ensimmäinen asia, jonka tiedämme ihmisistä tai mistä välitämme. Se on sinun oma asiasi.

Bowenin 13 vuoden avioliitto Scott Phillipsin kanssa tuli päätökseensä vuonna 2018. Ex-pariskunnalla on kolme poikaa: Oliver, 15 ja kaksoset Gustav ja John, 13. 

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat