Täydelliset naiset -sarjan tähti tuli ulos kaapista – aikoo jatkaa liittoaan: "Tyttöystäväni viettää aikaa perheemme kanssa"

Braunwyn Windham-Burken aviomies on hyväksynyt vaimonsa uuden tyttöystävän. 

OC:n täydellisistä naisista tuttu Braunwyn Windham-Burke kertoi keskiviikkona julkaistussa GLAAD-YouTube -kanavan haastattelussa olevansa homoseksuaali. 

– Pidän naisista, olen homoseksuaali. Olen LGBTQ+ -yhteisön jäsen. Minulla on kulunut 42 vuotta sanoa tämä, mutta olen nyt onnellinen, että pystyn sanomaan sen vihdoin. Olen niin onnellinen, että voi olla oma itseni näin pitkän ajan jälkeen, hän totesi haastattelussa. 

Braunwyn kertoo haastattelussa, että alkoi tulla sinut seksuaalisuutensa kanssa erään kohtauksen jälkeen, josta kaikki puhuivat. Hän ja ohjelmasta tuttu Tamra Judge suutelivat eräillä syntymäpäivillä. 

Ohjelman tuottaja kysyi Braunwynilta viimeisen jakson kuvauksissa, että oliko suuteleminen hänen puoleltaan pelkkä humalainen päähänpisto vai sitä, mitä hän oikeasti on. Vastaus oli selvä. 

– Se on sitä, kuka oikeasti olen. Sen jälkeen alkoi prosessi, jossa aloin ottamaan askeleita tätä kohti, mitä nyt olen, Braunwyn vastasi. 

Tyttöystävä

Braunwyn kertoo, että uutinen hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan otettiin hyvin vastaan myös hänen läheistensä keskuudessa.  Hän päätti tulla kaapista ulos, kun raitistui.

Samaan aikaan hän tutustui naiseen, johon koki vetovoimaa. 

– Tapasin hänet ja olin kiinnostunut näkemään, mitä siitä voisi seurata. Siitä tuli sellaista, jota en halunnut enää piilotella. 

43-vuotias Braunwyn on ollut naimisissa yli 20 vuoden ajan aviomiehensä Sean Burken kanssa. Heillä on seitsemän yhteistä lasta. Hazel, 2, Koa, 4, kaksoset Caden ja Curran, 7, Jacob, 15, Rowan, 18, ja Bella, 20.

Pariskunta asui tänä vuonna hetken aikaan erillään selvittääkseen avioliittonsa tilaa, mutta muuttivat myöhemmin takaisin yhteen. 

– Rakastan Seania syvästi. Hän on ihmiseni, hän on perheeni, Braunwyn toteaa. 

– Mutta miehet eivät viehätä minua, eivät ole koskaan viehättäneet, hän jatkaa. 

Pari on käynyt pitkiä keskusteluja Braynwyn seksuualisesta suuntautumisesta, ja Sean on antanut kaiken tukensa vaimonsa uudelle suhteelle. He eivät ole aikeissa erota tällä hetkellä. 

– Sean ja minä olemme edelleen naimisisssa. Olen suunnittelut pysyväni naimisissa. Emme nuku juuri nyt samassa makuuhuoneessa, mutta olemme kuitenkin samassa talossa. Kasvatamme lapsiamme yhdessä, hän on paras ystäväni. Hän tietää naisen, jota deittalen, Braunwyn kertoo haastattelussa. 

Braunwyn tyttöystävä viettää aikaa Seanin ja lasten kanssa perheen kotona. Lapset eivät olleet sokissa, kun äidin uusi tyttöystävä oli tullut kylään. 

– En tiedä miten saadaan kaikki toimimaan,  mutta nyt mennään näillä, hän jatkaa. 

Hän myöntää, ettei tiedä, miltä tulevaisuus tulee näyttämään, mutta hän aikoo pysyä rehellisenä asioiden suhteen. 

– Se on outoa, jos teet itse siitä outoa, Braunwyn toteaa. 

Täydelliset naiset -tähti vihjaili seksuaalisuudestaan jo syyskuussa, kun Seanin kuvaan oli kirjoitettu "homo".

– Ei, homo olen minä. Hän (Sean) on hetero,  Braunwyn vastasi. 

Lue myös:

    Uusimmat