Robbie Williams avoimena terveydestään "Pääni sisällä on sairaus, joka haluaa tappaa minut"

Robbie Williams puhuu tuoreessa haastattelussa avoimesti mielenterveysongelmistaan.

Take That -yhtyeestä ja mittavasta soolourasta tunnettu laulaja Robbie Williams avautui The Sun -lehdelle terveysongelmistaan. 

– Minulla on pääni sisällä sairaus, joka haluaa tappaa minut. 

– Joskus sairaus valtaa minut ja joskus käytän sitä ikään kuin työkaluna noustessani lavalle. Joskus taas elän totaalisessa onnessa ja se on mahtavaa, mutta olen kuitenkin vain ihminen, Williams avaa oloaan.

Angels ja Candy hiteillä Suomessakin hurmannut Williams uskoo hyvän ystävänsä George Michaelin kuoleman saaneen hänet pohtimaan omaa elämäänsä.

– Kaipaan George Michaelia, toivon, että hän olisi yhä elossa. 2016 oli kaamea vuosi, kaikkien sankarit kuolivat ja sitä tajuaa, että ei ole kuolematon, varsinkaan 43-vuotiaana kahden lapsen isänä, Williams kertoo.

Aivoista löytyi poikkeamia: "Minut kiidätettiin suoraan tehohoitoon"

Williams joutui viettämään viime vuonna viikon sairaalassa aivojen vajaatoiminnan vuoksi. Hän sai vakavia oireita Zürichin keikan takahuoneessa 2. syyskuuta. Laulajan vasen käsi meni tällöin tunnottomaksi ja kuola alkoi valua hänen suustaan. 

– Minulla oli päänsärkyä ja ongelmia hengityksen kanssa. En pystynyt hengittämään kunnolla.

Williams lensi sairaalatesteihin Lontooseen, joissa hänelle tehtiin useita verikokeita. Niistä selvisi, että artistin aivoista löytyi poikkeamia, jotka vaikuttivat vereltä.  

– Se oli tottakai todella pelottavaa. Päätäntävalta vietiin minulta ja minut kiidätettiin suoraan tehohoitoon. 

Supertähti Robbie Williams vieraili Pöllölaaksossa 1:04

Lue myös:

    Uusimmat