Rob pokkasi palkinnon hiustyylinsä takia – tältä näyttää palkittu takatukka

31-vuotias Rob leikkasi takatukan aluksi vitsillä, mutta sitten siitä tuli osa hänen tyyliään. Palkitusta miehestä kertoo muun muassa Fox News -sivusto.

Brittiläinen Rob Ayton leikkasi itselleen takatukan ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten, kun hän oli lomalla Australiassa. Tuolloin hän ei ollut yhtään innostunut siitä ja oli tehnyt sen vain vitsillä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Palkittiin Mulletfest-tapahtumassa Australiassa

Vuosien varrella tyylistä kuitenkin tuli osa häntä. Tänä vuonna hän pokkasi parhaan kansainvälisen takatukan palkinnon Australiassa vuosittain järjestettävässä Mulletfest-tapahtumassa. 

Fox News kertoo, että Mulletfest-tapahtumassa palkitaan erilaisia tyylejä ja kategorioita. Tapahtuman nettisivuilla kerrotaan, että kaikki kisaan osallistujat arvioidaan tukan, yleisvaikutelman ja lavapresenssin perusteella.

– Olin tulossa tänne skeittauskisoihin ja satuin olemaan täällä juuri niin, että pystyin näkemään takatukkafestivaalin omin silmin. Meitä oli kahdeksan ympäri maailmaa. Se oli hauskaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Robin takatukka ulottuu tällä hetkellä lapaluihin saakka. Hyvän kampauksen kasvattaminen vaatii hänen mukaan aikaa, kärsivällisyyttä sekä sitä, että pystyy sietämään paljon negatiivista palautetta.

Lähteet: Foxnews.com, BBC

Lue myös:

    Uusimmat