Mainos

RKP:n Henriksson: PS-nuorten pakkoruotsi-video vastenmielinen

Sosiaalisessa mediassa yli satatuhatta katselukertaa kerännyt PS-nuorten pakkoruotsia vastustava ruoskintavideo ei saa kiitosta RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonilta. 

– On vastenmielistä, että joku edes keksii tehdä tällaisen videon, ja sitten ylpeänä jakaa sitä, Henriksson sanoo tiedotteessa.

PS-Nuoret julkaisi videonsa Facebookissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla eilen. Se keräsi lyhyessä ajassa satoja kommentteja ja yli satatuhatta katselukertaa. Videoon kohdistui myös paljon kritiikkiä.

PS-nuoret on aikaisemminkin puheenjohtajansa Sebastian Tynkkysen johdolla olleet otsikoissa erilaisilla julkisuustempauksilla. RKP:n Henriksson kritisoi kuitenkin tuoreinta temppua.

– Haluan vastauksen puolueen puheenjohtajalta Timo Soinilta ja oikeusministeri Jari Lindströmiltä. Miten he kommentoivat videota? Onko tämä heidän mielestään oikea tapa ajaa poliittista agendaa? Hyväksyvätkö he tämän kaltaisen viharetoriikan ja loukkaavan sisällön, joka suuntautuu niin ruotsin kieltä kuin luterista kirkkoa kohtaan, kysyy RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson tiedotteessaan.

Aikaisemmissa tapauksissa perussuomalaiset ovat usein todenneet, että nuorisojärjestö ei ole osa emopuoluetta. 

 


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja