Rita Ora avautuu ihmissuhteista: Haluan rakastua

Kesällä muusikkopoikaystävästään eronnut Rita Ora kertoo haastattelussa haluavansa löytää uuden rakkauden. 

Brittilaulaja Rita Ora, 23, on avautunut yksityiselämästään kesäkuisen eronsa jälkeen. Ora erosi tuolloin dj-poikaystävästään Calvin Harrisista, 30.

Teen Vogue -lehden marraskuun numeroon haastateltu laulaja kertoo etsivänsä elämäänsä nyt uutta rakkautta.

– En halua valittaa, koska tämä on se mitä olen aina halunnut tehdä, mutta tunnen ihmisten unohtavan, että olen vain 23-vuotias tyttö, joka haluaa olla rakastunut, nainen kuvailee haastattelussa.


Menestyksekkään musiikkiuran nuorella iällään tehnyt Ora muistuttaa olevansa viime kädessä tavallinen nuori nainen.

– Vaikka elän ja hengitän työtäni, haluan silti jonkun haluamaan minua. Jokainen tyttö tuntee niin, Ora pohtii haastattelussa.  

Nainen on tapaillut eronsa jälkeen muotisuunnittelija Tommy Hilfigerin poikaa Richard Hilfigeriä, mutta naisen kommentit antavat ymmärtää, ettei kyseessä ole kenties aivan laulajan toivoma rakkaustarina. 

– Joskus kysyn itseltäni, tulenkohan koskaan rakastamaan jotakuta yhtä paljon kuin rakastin häntä? Ja vastaan itselleni, kyllä tulet. Et ehkä unohda kuinka häntä kohtaan tunsit, mutta tulet rakastamaan jälleen jotakuta toista, nainen filosofoi lehtihaastattelussa.    

Ensimmäisen levynsä Ora vuonna 2012 julkaissut brittipoppari ja dj-kuuluisuus Harris erosivat kesällä. Eron syyksi epäiltiin tuolloin Oran kanssa viihtynyttä poptähti Justin Bieberiä, mutta Ora tai Bieber eivät vahvistaneet asiaa. 

Lähteet:







Lue myös:

    Uusimmat