Ripustaisitko kivespussit kasvoillesi? Brittimies kehitti korona-ajan kenties häiritsevimmän tuotteen

Näin teet itsellesi tai läheisellesi maskin minuutissa – Muista, tekemäsi maski ei ole henkilönsuojain! 1:50
Sittenkin perinteisempi malli? Näin teet itsellesi tai läheisellesi maskin minuutissa! Muista, ettei tekemäsi maski ole henkilönsuojain.

Englantilaismies loi täysin aitoja kiveksiä muistuttavan kasvomaskin, joka kaiken kukkuraksi myytiin heti loppuun. 

Kasvomaskien yleistyttyä katukuvassa on alkanut vilahdella kauniita ja kekseliäitä maskikuoseja. Tämä maski on kuitenkin "hieman" erilainen kuin muut: BallBag-maski nimittäin näyttää aidolta kivespussilta!

– Miksi haluaisit, että kasvojesi alaosa näyttää kirjaimellisesti kiveksiltä? Tähän emme voi antaa tarkkaa vastausta, pahoittelut siitä, Metro-lehti ihmettelee keksintöä.

Maski voidaan valmistaa ihonväriin sopivaksi

Selaa kuvia nuolilla – jos uskallat. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Kivespussimaski" on valmistettu silikonista. Se on mahdollista valmistaa mukailemaan omistajan ihonväriä. Hintaa "komeudelle" tulee noin 26 euroa.

Haluaa keksinnöllään "levittää onnea ja iloa"

Keksinnön takana on Will-niminen brittimies, joka käyttää lempinimeä Billy. Hän haluaa omien sanojensa mukaan "levittää onnea ja iloa".

– Koska mikä olisikaan iloisempi asia kuin kruununjalokivet? Metro-lehti vitsailee.

Billyn mukaan ensimmäinen erä kasvomaskeja myytiin loppuun. Kivesmaski ei ole suinkaan ole miehen ainoa keksintö: hän on valmistanut myös kivesavaimenperiä ja -korvakoruja, genitaaliteemaisia joulupalloja ja jopa aidon peniksen näköisen jääkaappimagneetin! Nettisivun mukaan ne sopivat esimerkiksi polttareihin.

Lue myös:

    Uusimmat