Rinnat eivät kasva näin – erikoinen "niksi" leviää TikTokissa

Alusvaatteita ostamassa? Älä haksahda yleiseen kokovirheeseen:"Ihmiset tuijottavat kuin pyhää jumalaa..." 1:21
KATSO MYÖS: Rintaliiviostoksilla? Älä haksahda yleiseen kokovirheeseen!

Taylor Reynolds kertoi TikTokissa niksistä, joka on saanut hänen rintansa kasvamaan. Videolla on jo 1,7 miljoonaa katselukertaa. 

Nainen kyseli somessa, onko kukaan muu huomannut rintojen kasvavan luontaistuotteen vaikutuksesta ja aloitti vahingossa ketjureaktion. Taylor Reynoldsin videolla on jo 1,7 miljoonaa katselukertaa. 

Kertoi videolla mehiläisten siitepölyn vaikutuksista

Reynolds julkaisi kesäkuussa 2023 videon, jolla kertoi lisänneensä mehiläisen siitepölyä puuroonsa, minkä jälkeen hänen rintansa tuntuivat kasvaneen. Myös Reynoldsin siskon kokemus oli sama.

– Tarvitsen vastauksia, ja teidän tulee antaa niitä minulle, hän heitti videollaan.

Reynolds oli saanut vinkin siitepölylisän käytöstä TikTokista, mutta naisen omasta videosta tuli hetkessä hyvin suosittu. Moni kehoonsa tyytymätön uhkasi toteuttaa Reynoldsin ohjeen.

– Sinun on parempi olla valehtelematta, koska olen menossa ostamaan puoli kiloa sitä, kommenteissa vitsaillaan. 

Kasvattaako siitepöly rintoja?

Kohu paisui ja paisui; Reynolds julkaisi useita jatkovideoita, joilla korosti muun muassa, ettei ole väittänyt siitepölyn kasvattavan rintoja. Toisella videollaan hän vitsaili "mahdollisesti huiputtaneensa" yli miljoonaa ihmistä rinnankasvatusjutullaan. Yahoo päätti kysyä vinkistä asiantuntijalta.

Taylor kertoi rintahavainnosta videollaan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Synnytyslääkäri ja gynekologi Sherry Ross tyrmäsi niksin. Hän korosti, että rintojen koko määräytyy muiden tekijöiden, kuten geenien, painon, treenitapojen ja iän kautta.

Rossin mukaan mitään tieteellisiä todisteita siitepölyn vaikutuksista ei ole, eikä mikään pilleri kykene kasvattamaan rintoja. 

Lääkäri Sasha Haddadin mukaan mehiläisen siitepölyn vaikutuksia hormoneihin on tutkittu vain vähän; hän pitää epätodennäköisenä, että rintojen koko suurenisi, vaikka mehiläisen siitepölyn ravinteilla saattaakin olla joitain suotuisia vaikutuksia.

– Joillakin hormonaalisilla muutoksilla, kuten puberteetilla tai raskaudella, voi olla vaikutuksia rintojen kokoon. Ei kuitenkaan ole mitään viitteitä siitä, että mehiläisen siitepöly suoraan vaikuttaisi rintakudoksen kasvuun tai kokoon, Haddad kuvaa.

Katso myös: Brittinainen yritti kuvata hittivideota TikTokiin – kivulias lopputulos:

Brittinainen yritti kuvata hittivideota TikTokiin – lopputuloksena murtunut nenä 0:30
Brittiläisen Madison Ringshawn yritys kuvata  TikTok-videota päättyi dramaattisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat