Love Islandille saapuu tänään yllätysasukas Riku: "Anku on ollut suosikkini alusta saakka"

Villaan saapuu jälleen kerran täydennystä, kun Riku saapuu valloittamaan villan naisten sydämet.

Love Island Suomi -kilpailuun saapuu tänään Riku. Hän on 26-vuotias järjestyksenvalvoja Helsingistä. MTVuutiset.fin haastattelussa Riku kertoo, että odottaa innolla saapumista Love Island -villaan. 

Idea ohjelmaan osallistumiseen tuli kavereilta, ja mukaan hän haki vasta sarjan alkamisen jälkeen. Itseään Riku kuvailee rempseäksi, ulospäinsuuntautuneeksi ja sporttiseksi. Riku kertoo, että kavereiden mukaan hän laulaa liikaa, vaikkei omasta mielestään ole siinä erityisen lahjakas.

– Ihan huomaamattani laulaa lurittelen. En osaa laulaa, mutta laulan kuitenkin, seurassa tai yksikseni.

Ylimielisyys ei sytytä

Rikun unelmanainen on sporttinen ja ymmärtäväinen, ylimielisyys taas ei sytytä. Tällä hetkellä saaren asukkaista kiinnostavat Anku ja Tanja. Riku ei halua kuitenkaan rajata vaihtoehtojaan.

– Anku on ollut suosikkini alusta saakka. Tanja on myös antanut itsestään hyvän vaikutelman. 

Rakastuneena Riku antaa huomiota ja hellyydenosoituksia. Kymmenen vuoden päästä Riku toivoo, että on omakotitalossa asuvan perheen pää. 

– Kaksi lasta pihalla lyö kiekkoa maaliin ja upea vaimo on tekemässä minulle lihamureketta. Olen tietysti auttanut tekemällä salaatin, Riku maalaailee tulevaisuuden näkymiään. 

Riku vitsailee, että saarella hänestä päästään näkemään ainakin karvaiset sääret. 

– Olen aika ulospäinsuuntautunut ja toiminnallinen tyyppi. Minulle on välillä tosi hankalaa olla aloillani. Saa nähdä, miten minä tai muut villalaiset kestävät.

Love Island Suomi Subilla ja Katsomossa maanantaisin klo 21 ja ti–la klo 22.

Lue myös:

    Uusimmat