Riitaa lentokoneen istumajärjestelyistä Afrikan-matkalla – Nyt Melania Trump vaatii potkuja presidentin neuvonantajalle

Trump antoi potkut pääministeri Tillersonille 6:03

Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen Melania Trump on vaatinut julkisesti irtisanomista presidentin neuvonantaja Mira Ricardelille, uutisoi muun muassa CNN.

Melania Trump julkaisi tiistaina viestintäpäällikön välityksellä tiedotteen, jossa vaadittiin kansallisen turvallisuuden varaneuvonantajana työskentelevän Ricardelin irtisanomista.

Lähde valkoisesta talosta on kertonut CNN:lle, että Donald Trump on sanonut aikovansa irtisanoa Ricardelin.

Vain muutaman kuukauden ajan varsin merkittävässä tehtävässään työskennellyt Ricardel ehti tiettävästi ajautua riitoihin useamman Trumpin hallinnon jäsenen kanssa. Erään CNN:n lähteen mukaan Ricardel on juonitellut ja jopa kiusannut muita työntekijöitä.

Riitaa Melania Trumpin Afrikan-matkasta

Mediatietojen mukaan Ricardelin ja Melania Trumpin välirikko liittyy jälkimmäisen Afrikan-matkaan. Trump vieraili lokakuussa Ghanassa, Malissa, Keniassa ja Egyptissä. Ricardel ei ollut matkalla mukana.

Erimielisyydet liittyvät Wall Street Journalin mukaan lentokoneen istumajärjestelyihin sekä kansallisen turvallisuusneuvoston resurssien käyttämiseen.

Ricardelin on myös väitetty aiemmin levittäneen Melania Trumpista pahansuopia juoruja.

Myös muita potkuja luvassa?

Ovi saattaa käydä Valkoisessa talossa lähiaikoina tiuhaan.

Yhdysvaltalaismedioiden mukaan Trump on mahdollisesti vapauttamassa myös kansliapäällikkö John Kellyn ja kotimaan turvallisuuden ministeri Kirstjen Nielsenin tehtävistään.

Lue myös:

    Uusimmat