Rihannan salattu perhe paljastui

Poptähti on ollut vaitonainen siskopuolistaan ja vanhemmasta veljestään, jotka ovat hänen isänsä ensimmäisestä suhteesta.

Barbadoksella kasvanut RobynRihanna Fenty, 23, on puhunut avoimesti pikkuveljistään ja vaikeasta suhteestaan omaan isäänsä, mutta Popeater.comin mukaan tähdellä on kolme vanhempaa sisarusta, joista hän on pitänyt suun supussa.

Rihannan vanhemmat sisarukset ovat hänen isänsä Ronald Fentyn aiemmasta suhteesta. Nyt Rihannan isä on kertonut lehdistölle, että Rihanna on paitsi perheen keskimmäinen, myös täti! Rihannan vanhemmalla siskolla, 32-vuotiaalla apteekkiavustaja Kandylla on kaksi tytärtä Barbadoksella.

Kandy ja Rihanna näkivät ensimmäisen kerran, kun Rihanna oli 15-vuotias. Kandyn mukaan hänen tyttärensä Brandy, 14, ja Crystal, 11, ovat Rihannan innokkaita faneja.

– Tyttöjeni mielestä hän on hauska, ja heidän mielestään on ihan mahtavaa, että heidän tätinsä on yksi maailman suosituimmista laulajista. Tytöt rakastavat hänen musiikkiaan ja laulavat aina hänen biisiensä mukana ihan täysillä, Kandi on kertonut lehdistölle.

Rihannan isä paljasti lehdistölle, että Rihannalla on Kandyn lisäksi 30-vuotias siskopuoli Samantha ja 27-vuotias velipuoli Jamie.

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Popeater.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja