Muusikkopariskunta Ashanti ja Nelly: kihlat ja lapsi tulossa!

Artistit Ashanti ja Nelly julkistivat ilouutisia kaksin kappalein. Pari odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan ja on mennyt kihloihin. 

Artistit Ashanti, 43, ja Nelly, 49, odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. R&B-laulajatar vahvisti asian 17. huhtikuuta Instagramissa jakamallaan videolla

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla Ashanti valmistautuu esiintymiseen, kun hänen äitinsä Tina Douglas kysyy, kuinka paljon aikaa hän tarvitsee.

– Tarvitsen noin yhdeksän kuukautta, Ashanti vastaa, mikä saa hänen äitinsä näyttämään hämmentyneeltä.

Laulaja kertoi uutisen yhdessä Essence-julkaisun kanssa ja paljasti myös, että hän ja rap-artisti Nelly ovat kihloissa.

– Tämä uusi vuosi elämässäni on siunaus täynnä rakkautta, toivoa ja odotusta. Äitiys on jotain, jota olen odottanut innolla, ja tämän jakaminen perheeni, sulhaseni ja uskollisten fanieni kanssa, jotka ovat olleet niin tukevia urallani, on uskomaton kokemus, Ashanti kertoi Essencelle. 

Syyskuussa Nelly vahvisti, että pari oli palannut yhteen Boss Moves with Rasheeda -ohjelmassa esiintyessään ja sanoi, että sovinto yllätti heidät molemmat.

– Se ei ollut mitään, mitä suunnittelimme. Me molemmat olimme aika lailla tekemässä sitä, mitä teemme. Mutta joskus erillään ollessaan ymmärtää toista paremmin. Me kaikki voimme olla joskus puolustuskannalla omissa suhteissamme. Tiedämme, että olemme väärässä, mutta aiomme seistä sen takana, tiedätkö mitä tarkoitan? Mutta me kaikki olemme sen uhreja, Nelly kertoi ohjelmassa. 

Nelly on jo 26-vuotiaan Chanelle-tyttären, eli Nanan, ja 21-vuotiaan Cornell III -pojan, eli Tren isä. Räppäri auttoi myös veljentyttärensä Sydneyn ja veljenpoikansa Shawnin kasvattamisessa sen jälkeen, kun hänen siskonsa Jackie Donahue kuoli leukemiaan 31-vuotiaana maaliskuussa 2005.

Lähde: People, Essence

Lue myös:

    Uusimmat