Renny Harlin muisti vaimoaan Johannaa koskettavasti 30-vuotispäivänä: "Olemme sinun ikuisesti"

Renny ja Johanna Harlin odottavat toista yhteistä lastaan: "Olemme tosi onnellisia" 11:00
Johanna ja Renny Harlin kertoivat MTV:lle tunnelmistaan odottaessaan toista yhteistä lastaan.

Johanna Harlin täytti pyöreitä tammikuussa. 

Johanna Harlin vietti 30-vuotispäiväänsä tammikuussa. Elokuvaohjaaja Renny Harlin  on kirjoittanut syntymäpäivän kunniaksi Instagramiin koskettavan kirjoituksen vaimostaan 15. tammikuuta.

– Rakas Johanna, 30, mikä mahtava ikä. Tähän mennessä tiedät, mitä olet tekemässä ja miksi ja sinulla on kaikki työkalut matkallesi siihen, kuka haluat olla. Et ole ollut koskaan vahvempi, viisaampi tai valmiimpi tulevaisuuteen. Tervetuloa parhaaseen osaan elämääsi, rakkaani. Kaikki unelmasi ovat käymässä toteen, Renny kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Renny jatkoi kiittämällä vaimoaan elämisestä, oppimisesta ja kasvamisesta 30 vuoden aikana naiseksi, joka hän on nyt. 

– Paras vaimo, josta aviomies voi vain unelmoida, ihanin äiti Cocolle ja Bunnylle, josta he ovat niin kiitollisia. Olet inspiraatiomme, tukemme ja perheemme henki. Olemme sinun ikuisesti, Renny päätti kirjoituksensa. 

Harlinien perhe odottaa poikaa syntyväksi huhtikuussa 2024. Parin esikoinenCoco-tytär on nyt 1-vuotias. Rennylla on myös aikuinen poika nimeltään Luukas Harlin

Perhe asuu tällä hetkellä Uudessa-Seelannissa, missä Renny kuvaa uutuuselokuvaansa Deep Water. Johanna toimii elokuvatuotannossa tuottajana.

Lue myös:

    Uusimmat