Mainos

Renault-pomo myöntää: Ero kärkitalleihin oli pettymys

8:04

Renault’n tekninen johtaja Bob Bell myöntää, että ramskalaistalli odotti formulakauden avauskisoissa autoltaan parempaa suorituskykyä.

Paluuta sarjan kärkikahinoihin rakentava Renault on kauden kolmen ajetun osakilpailun jälkeen pisteissä kummankin asiakastallinsa Red Bullin ja McLarenin takana.

Renault’n asema on vuoden takaiseen verrattuna kohentunut, mutta Bell myöntää kärkitallien eron suorituskyvyssä olleen ranskalaistallille pettymys.

– Voin sanoa meidän pettyneen siihen, ettemme ole nykyistä korkeammalla. Toivoimme talven aikana kurovamme enemmän kiinni kolmen kärkitallin kerrosaikoja, mutta näin ei tapahtunut. Ne ovat saattaneet jopa lisätä etumatkaansa, joten siihen olemme hieman pettyneitä, Bell kommentoi ESPN:n mukaan.

– Mielestäni olemme kohtalaisen tyytyväisiä siihen, miten olemme asemoineet itsemme McLareniin nähden. Siitä olimme erittäin huolissamme heidän tullessaan mukaan moottoriasiakkaaksi, mutta Toro Rosso ja Haas ovat tehneet talven aikana selvästi hyvää työtä, mikä tekee meidän elämämme todella vaikeaksi.

– Taistelu heidän kanssaan jatkuu tasaisena läpi kauden, ja McLaren kehittyy. He ovat erittäin taitavia paikkaamaan kaikki alkukauden tappionsa. Taistelusta tulee todella tiukka. Odotimme olevamme kauden alussa hieman ylempänä, mutta meillä on kykyä tehdä hyvää kehitystyötä kauden edetessä, Bell lisäsi.

Bell painottaa, ettei Renault halua käyttää kärkitallien suurempia resursseja selityksenä omalle epäonnistumiselleen.

– Me emme vain tehneet riittävän hyvää työtä. Emme olleet talvella suunnitellessamme autoa niin fiksuja kuin he. Kasvamme ja kehitymme edelleen, rakennamme tehdasta ja värväämme uusia ihmisiä.

– En halua veisata sitä virttä selityksenä, mutta emme ole vielä aivan niin aikuisia kuin kolme kärkitallia ovat. Mitä auton rakentamiseen tulee, niin he ovat edelleen etulyöntiasemassa, Bell jatkoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.