Remontti paljasti aarteen Tampereella: 80-luvun vihkisormus löytyi lattialautojen alta – oletko sinä sormuksen kadottanut Anne?

Vanha sormus löytyi lattiaremontin yhteydessä. Sormuksen oikeaa omistajaa etsitään somessa.

Jenni Arpalahden poikaystävä teki uuteen kotiinsa perusteellista remonttia viime kesänä. Kun vanha lattia oli revitty irti, poikaystävän vanhemmat tulivat katsomaan asuntoa ja remontin etenemistä.

Poikaystävän isä tarkasteli auki revittyä lattiaa, kun yhtäkkiä hänen silmiinsä osui sormus. Sormukseen oli kaiverrettu hääpäivä ja nimi Anne. Ihan uudesta sormuksesta ei ollut kyse, sillä kaiverruksen mukaan hääpäivä on ollut 80-luvulla. 

Somesta apua Annen etsintään

Sormuksen oikeaa omistajaa yritettiin selvittää esimerkiksi isännöitsijältä ja maistraatista tuloksetta. Arjen keskellä sormus kuitenkin unohtui, kunnes Arpalahti päätti tehdä aiheesta päivityksen Tampereen Facebook-ryhmään sunnuntaina.

Kuva on kerännyt valtavasti kommentteja ja päivitystä on jaettu jutun julkaisuhetkellä yli 500 kertaa. Muutama alueella asunut Anne on laittanut Arpalahdelle viestiä sormuksesta, mutta hääpäivä ei kuitenkaan ole täsmännyt. 

– Muutama henkilö on laittanut yksityisviestiä sormuksesta, mutta tähän asti kaikki ovat olleet vesiperiä, Arpalahti kertoo.

Sormus löytyi Pirkankadulta, talosta numero 23. Arpalahti epäilee henkilön asuneen talossa 80-luvulla. Hän toivoo, että pääsisi pian palauttamaan sormuksen sen oikealle omistajalle. Arpalahti luovuttaa sormuksen Annelle tai Annen omaiselle, joka osaa kertoa sormukseen kaiverretun päivämäärän.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja