Auton moottorista löytyi 45 vuotta sitten kadonnut vihkisormus – surulliselle tarinalle onnellinen loppu

5:42
10-vuotias poika osti taskurahoillaan Volvon.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan – yhdeksänkymppinen mies sai vihkisormuksena takaisin vuosikymmenten odottelun jälkeen.

93-vuotias amerikkalaismies sai 45 vuotta sitten kadonneen vihkisormuksensa takaisin. Sormus löytyi hänen vanhan autonsa moottorista, jonka hän oli hiljattain myynyt eteenpäin.

Sormus katosi 70-luvulla

Yksi syistä, minkä takia Ray Schmuecker osti vuoden 1972 Oldsmobilen, oli että hän voisi kyyditä syöpää sairastavaa vaimoaan kemoterapiaan. Vain pari vuotta auton ostamisen jälkeen, vuonna 1974, Schmuecker huomasi vihkisormuksensa kadonneen.

– Luulen, että otin hanskan pois kädestäni ja sormus lipsahti pois sormesta hanskan mukana. Mutta nyt 40 vuotta myöhemmin, sormus löytyi vanhasta autostani, joten emme tiedä mitä tapahtui, Schmuecker kertoo KCRG:lle.

Ennen kuolemaansa, Schmueckerin vaimo osti miehelleen lähes identtisen vihkisormuksen tilalle.

Kiiltävä esine kiinnitti huomion

Auto oli seissyt viimeiset 20 vuotta pölyttymässä autotallissa ja Schmuecker oli jo aikeissa viedä sen romuttamolle. Onnekseen hän löysi ostajan, joka tarvitsi juuri samanlaista moottoria omaan Oldsmobileensa. Auton ostaja Will Frye löysi sormuksen irrottaessaan moottoria.

Hän soitti saman tien Schmueckerin tyttärelle kysyäkseen, tietääkö tämä onko joku heidän perheessään hävittänyt sormuksen.

Schmueckerin 45 vuotta sitten kadonnut sormus palasi siis takaisin omistajalleen. Lisäiloa Schmuecker saa lisäksi siitä, että hän saa kuulla vanhan moottorinsa taas käynnissä – tosin Fryen autossa.

– Kaupungin lähellä on kilparata ja Frye tulee todennäköisesti kisaamaan sinne autollaan ja saatan taas kuulla vanhan moottorin toiminnassa, Schmuecker toteaa onnellisena.

Lähde: Jalopnik

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja