Rekan päältä irronneet jäät murskasivat Toyotan tuulilasin – 6-vuotias tyttö loukkaantui

0:20
Iglu-Audi herätti pahennusta Helsingissä.

6-vuotias yhdysvaltalainen tyttö sai jäisen lasisateen kasvoilleen, kun edessä ajavan rekan päältä pudonnut jäälohkare iskeytyi auton tuulilasiin. Tapahtumahetkellä tyttö istui turvaistuimessa, vuosimallia 2018 olevan Toyotan takapenkillä.

Boston 25 News uutisoi onnettomuudesta Massachusettsissa. Amanda Grenier ja hänen 6-vuotias tytär Avery ajelivat valtatiellä, kun yhtäkkiä edessä ajavan rekan päältä putosi suuri jäälohkare, joka iskeytyi Grenierin tuulilasiin.

Tapahtumahetkellä tyttö istui Toyotan takapenkillä, turvaistuimessa. Jää- ja lasinsirpaleet lensivät takapenkille asti. Tyttö loukkasionnettomuudessa ja vietiin tarkistettavaksi paikalliseen sairaalaan.

– Pahemminkin olisi voinut käydä, sanoo Grenier.

Avery-tytön äiti Grenier kertoo, että hän yritti saada rekan kuljettajan huomion tööttäämällä. Vaikka kuljettaja kääntyikin katsomaan, hän ei kuitenkaan pysähtynyt. Kuljettajan henkilöllisyys selvisi myöhemmin, kun silminnäkijä lähetti auton rekisterinumeron paikalliselle poliisille.

Massachusettsin poliisi jakoi onnettomuusautosta kuvan Twitter-tilillään. Jos alla oleva kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Puhdista auto lumesta ja muista turvaväli

Grenier haluaa lähettää kuljettajalle viestin. 

– Puhdista ajoneuvosi lumesta. Jos henkilöautojen täytyy puhdistaa lumet autosta, niin täytyy myös raskaanliikenteen ajoneuvojen. Onneksi tyttärelleni ei sattunut mitään vakavaa, toisinkin olisi voinut käydä, sanoo Grenier Boston 25 -uutisten haastattelussa. Katso video tästä.

Paikallinen poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja