Reese Witherspoon pidätettiin – häpeää käytöstään

Näyttelijä Reese Witherspoon sekä hänen miehensä Jim Toth pidätettiin perjantaina Atlantassa. Witherspoon pahoittelee käytöstään.

Poliisi kiinnitti huomiota näyttelijä Reese Witherspoonin miehen Jim Tothin ajamaan autoon perjantaina Atlantassa. Auto oli ajanut väärällä kaistalla. Tilanteesta kimpaantunut Reese aiheutti lisää hämminkiä.

Poliisi epäili Reesen miehen ajokuntoa ja teki puhalluskokeen. Puhalluskokeen tulosten perusteella Tothia epäillään rattijuopumuksesta.

Variety-lehden julkaiseman poliisiraportin mukaan näyttelijä ei ollut uskoa poliisien olevan oikeita ja tosissaan asian kanssa. Poliisi oli kieltänyt Witherspoonia nousemasta pariskunnan autosta, mutta kimpaantunut nainen oli valittanut prosessin kestävän liian kauan, eikä ollut pysynyt paikallaan. Tähti oli myös höykyttänyt poliisia kuuluisalla "etkö tiedä kuka minä olen" -repliikillä. Poliisiraportin mukaan Witherspoon oli lopulta laitettu käsirautoihin ja pidätetty häiriökäyttäytymisen takia.

Asiaa käsitellään maanantaina oikeudessa, mutta parin ei uskota itse olevan paikalla. Witherspoonin asioidenhoitaja ei ole halunnut kommentoida tapausta.

TMZ.com-viihdesivusto julkaisi maanantaina Reese Witherspoonin virallisen lausunnon tapahtuneesta:

– Koska meneillään on poliisitutkinta, en voi kommentoida kaikkia yksityiskohtia. Haluan kuitenkin sanoa, että olin ottanut yhden drinkin liikaa ja olen todella häpeissäni tapahtuneesta ja asioista, joita sanoin. Tilanne oli pelottava ja pelkästin mieheni puolesta, mutta se ei ole mikään tekosyy. En kunnioittanut poliisia, joka teki vain työtään. Olen todella pahoillani käytöksestäni.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat