Red Bull -vuodet hidastavat Daniel Ricciardoa – "Tämä auto pitää selvästi kesyttää hieman eri tavalla"

Daniel Ricciardolla on ollut paljon opettelemista siirryttyään Red Bull -tallista Renault'lle täksi F1-kaudeksi. Totuttelu näkyy tuloslistoilla. 

Kauden avanneessa Australian GP:ssä Ricciardo oli aika-ajon 12:s, ja kisa päättyi keskeytykseen. Bahrainissa aika-ajotulos parani yhdellä pykälällä, mutta helppoa aussikuljettajalla ei ole ollut. 

– Auto voisi todellakin olla parempi. Kyse ei ole vain pidosta, vaan yritämme parantaa muutamia juttuja, kuten ajettavuutta ja auton antamaa reaktiota, Ricciardo totesi perjantain harjoitusten jälkeen insideracing.comin mukaan. 

Ricciardosta tuntui, että aika-ajossa auto oli hieman parempi, mutta tuntumassa on vielä paljon parannettavaa.  

– Olen mielestäni tehnyt töitä avoimin mielin, mutta minun pitää saada kaikki mahdollinen irti tästä autosta ja tottua vielä muutamiin juttuihin. En haluaisi sanoa, että olen jymähtänyt Red Bull -aikojen tapoihini, mutta tämä auto pitää selvästi kesyttää hieman eri tavalla, hän totesi F1-sarjan haastattelussa (video yllä). 

Ricciardo starttaa Bahrainin kisaan kymmenennestä ruudusta, kun Haasin Romain Grosjeanille lätkäistiin kolmen lähtöruudun rangaistus

Lue myös:

    Uusimmat