Bottaksen takana ronski hyökkäyssuunnitelma – "Kisan jälkeen minulla ei montaa kaveria"

Red Bull -kuski Daniel Ricciardo aikoo hyökätä täydellä höngällä Unkarin GP:ssä.

Ricciardo kuvaili aika-ajon kuudetta sijaa viimeiseksi sijaksi, kun päävastustajat, eli Ferrarin Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen, Mercedeksen Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton sekä tallikaveri Max Verstappen ehtivät edelle.

MAINOS

Unkarin F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Unkarin GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Ricciardo on kuitenkin varma, että autosta löytyy kyytiä ja hän tekee kaikkensa, että edeltä lähtevät ovat pulassa.

– Kisasta tulee hauska. En ole varma, onko minulla paljon kavereita kisan jälkeen, mutta se ei haittaa. Olen sen pakan perällä ja minun pitää pakottaa itseni läpi. Jos siis aion nousta ylemmäs, siihen tarvitaan kunnon liikkeitä, Ricciardo sanoi motorsport.comin mukaan.

– En tarvitse hyvää lähtöä nousuun. Minulla on ollut hauskaa ohitellessa täällä aiemmin. Jos tämä liekki kantaa kisaan, kaiken pitäisi toimia hyvin, hän jatkoi.

Ricciardolla oli lauantain harjoituksissa ongelmia, kun hydrauliikkaongelma pysäytti auton radalle. Hän harmitteli, että ajoaika jäi vähiin, eikä säätöjä saatu hiottua.

– Meidän piti vähän arvailla (säädöissä). Koitimme sellaisia juttuja, joiden ajattelimme toimivan, mutta kaikki ei ollut aivan kohdallaan aika-ajoon tullessa. Autossa riitti tekemistä, Ricciardo sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat