Red Bull-pomo yhä vihoissaan – Verstappenin väkivallalle ymmärrystäkin

Max Verstappen menetti varmalta näyttäneen voiton Brasilian GP:ssä Esteban Oconin töytäistyä hänet radalta. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner teki C Moren haastattelussa selväksi olevansa yhä näreissään.

MAINOS

F1-kauden päättävä Abu Dhabin GP viikonloppuna C Morella!

Lauantai: Harjoitukset klo 11.55, aika-ajo klo 14.55
Sunnuntai: Abu Dhabin GP klo 15.00, ennakkotunnelmat klo 13.30!

C Moren sivulle pääset tästä

Verstappen oli ohittanut Oconin kierroksella. Sen jälkeen Ocon yllättäen nousi Verstappenin rinnalle, mihin Verstappen ei osannut varautua. Tuli törmäys.

– Oli valtavan turhauttavaa menettää GP-voitto kierroksella ohitettavan kuljettajan toiminnan takia. Sinisistä lipuista on selvät säännöt, Horner toteaa.

Kisan jälkeen Verstappen tuuppi Oconia väkivaltaisin elkein. Horner antoi ymmärtää, että Verstappenin reaktio oli looginenkin.

– Mitä jälkikäteen tapahtui, niin sellaista tapahtuu kaikessa urheilussa. Emme hyväksy väkivaltaa missään muodossa, mutta tunnetaso on kuljettajilla korkealla. Jos ei olisi, eivät he olisi F1-kuljettajia.

Viime aikoina Verstappen on ollut vahvassa vireessä. Hän ajoi Meksikossa voittoon ja Brasiliassakin tuli kakkostila Oconin toilailuista huolimatta.

– Asiat vain lutviutuvat yhteen. Auto on kehittynyt hyvin, Max tulee vain vahvemmaksi ja vahvemmaksi, hänen itseluottamuksensa on kunnossa. Nämä ovat tavallisesti monen tekijän summa, Horner taustoitti Verstappenin virettä.

Perjantain lehdistötilaisuudessa Horner kuittaili Oconin toimista Mercedeksen Toto Wolffille: 



Lue myös:

    Uusimmat