Jäätävää! Red Bull -pomolta karu kuitti Toto Wolffille – Mercedes-pomolta näkemisen arvoinen reaktio

Red Bullin Max Verstappenin ja Force Indian Esteban Oconin kahden viikon takainen kolari Brasilian GP:ssä on odotetusti herättänyt keskustelua myös tänä kisaviikonloppuna Abu Dhabissa.

Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolffvastaili tänään Oconia koskeviin kysymyksiin tallipäälliköiden lehdistötilaisuudessa ja vahvisti ranskalaisen toimivan Mercedeksen F1-tallin varakuljettajana.

– Hän tulee työskentelemään Mercedeksen tiimin lähellä varakuljettajana. Hän tulee viettämään paljon aikaa simulaattorissa ja olemaan valmis kisakuskiksi kaudelle 2020, selvitti Wolff suojattinsa tilannetta.

Paikalla ollut Red Bull -pomo Christian Horner ei malttanut olla tässä vaiheessa hiljaa, vaan tarjosi oman ehdotuksensa.

– Auttaisi myös, jos opettaisitte hänelle, mitä liput tarkoittavat, vinoili Horner.

Verstappen oli siis Brasilian GP:n yhteentörmäyksessä ohittamassa kierroksella Oconia, jolle oli näytetty sinisiä lippuja, jotta hän päästäisi hollantilaisen ohitseen.

Wolff reagoi Hornerin kommenttiin tuijottamalla vain tyhjästi eteensä. Pieni hymynkareeksi tulkittavissa oleva ilme itävaltalaiselta tosin lopulta irtosi.

F1-sarja on julkaissut pätkän tilanteesta Twitterissä. Katso se alta.

Lue myös:

    Uusimmat