Red Bull -pomo tyrmäsi Alonso-huhut – espanjalaiskuskilta näyttävä reagointi somessa

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner tyrmäsi lähes täysin F1:n verkkosivuilla mahdollisuuden, jossa kokenut espanjalaiskuljettaja Fernando Alonso siirtyisi ensi kaudeksi energiajuomajätin tiimiin. Alonso reagoi koko aiheeseen näyttävällä tavalla sosiaalisen median puolella.

Ylälaidan videolla Alonson kommentteja Unkarin GP:n jälkeen.

Horner puhui esille nostetuista Alonso-kytköksistä F1-sarjan verkkosivujen podcastissa.

– Kunnioitan suuresti Fernandoa, hän on mahtava, fantastinen ajaja, mutta tämä on todella vaikea juttu. Hänellä on ollut tapana luoda kaaosta joka paikassa, mihin hän on mennyt, Horner sanoi.

– Joten en ole varma, että olisiko kaikista terveellisintä tuoda häntä talliin. Meidän tavoitteena on investoida nuoriin, eikä niinkään keskittyä kuljettajiin, jotka ovat aivan ajouransa loppuvaiheilla, Horner jatkoi.

Eri arvioissa Red Bullin ykkösvaihtoehdot ovat tällä hetkellä Toro Rossolla ajava ranskalainen Pierre Gasly tai Renaultilla vielä tämän kauden ajava espanjalainen Carlos Sainz.

McLarenilla ajava Alonso näki englantilaisen Sky Sportsin jutun aiheeseen liittyen, mitä hän lainasi omassa Twitter-päivityksessään.

Alonso löi viestiin mukaan melkoisen läjän nauruhymiöitä.

– Tämä on yksi kaikkien aikojen paras juttu. Kesähitti! Alonso naureskeli.

37-vuotiaan Alonson tulevaisuuden kuviot ovat olleet kysymysmerkkien kohteena. Alonsoa on viety muun muassa Yhdysvaltojen Indy-sarjaan ensi kaudeksi.

Lue myös:

    Uusimmat