Fernando Alonso flirttailee entisen F1-tiiminsä kanssa – vieläkö tässä käy näin?

F1-asiantuntijalle Vettelin lähtö Ferrarilta tuli tietynlaisena sokkina – korvaaja saatetaan julkistaa piankin 5:14
C Moren asiantuntija Toni Vilander kommentoi Sebastian Vettelin lähtöä Ferrarilta tuoreeltaan uutisen jälkeen.

Sebastian Vettelin ja Ferrarin eron aiheuttama tapahtumasarja on saanut F1-siirtomarkkinat kuumiksi. Yksi skenaario on tuomassa jopa Fernando Alonson takaisin sarjaan, mitä tähtikuski itsekin on ruokkinut päivityksillään.

Ferrarilta odotetaan ilmoitusta McLaren-kuski Carlos Sainzin palkkaamisesta mahdollisesti jo torstain aikana. Kuvio vaatii kuitenkin vielä useamman osasen liikkumista.

Espanjalainen Marca-lehti kertoi torstaina, että McLaren on tehnyt Sainzille tarjouksen, joka ylittää jopa Ferrarin tälle lupaaman kuuden seitsemän miljoonan euron palkkasumman.

Samaan aikaan McLaren on kuitenkin valmistautumassa Sainzin lähtöön. Joidenkin lähteiden mukaan Sebastian Vettel olisi lähellä sopimusta McLarenin kanssa, mutta vähintään yhtä moni huhuilee Renault-kuski Daniel Ricciardon olevan matkalla papaijanväriseen autoon.

Saksalaisen Motorsport-Totalin mukaan Ricciardon sopimus McLarenin kanssa olisi jo varmistunut, mutta siirtojen vahvistuminen vaatii vielä korvaajan löytymistä tämän entisessä tallissa Renault’lla. Vasta siinä vaiheessa tiimit aloittavat julkistukset.

Tässä kohtaa huhuihin on vedetty mukaan – kyllä vain – Fernando Alonso. Vuosina 2004 ja 2005 F1-mestaruudet ranskalaistiimissä voittanut Alonso ajoi myös skandaaleiksi muodostuneen jakson Renault’lla vuosina 2008 ja 2009 ennen lähtöään Ferrarille.

Ja kuin yllyttääkseen huhuja, Renault julkaisi keskiviikkona sosiaalisessa mediassa seuraajilleen uuden taustakuvan, jossa Alonso tuulettelee uransa huipulla tiimin väreissä. Pian perään 38-vuotias kuski itse julkaisi kuvan suuresta joukosta Renault-faneja, jotka seuraavat kisaa jännityksellä.

Vielä kerran, Alonso ja Renault?

Lue myös:

    Uusimmat