Lewis Hamilton villien huhujen keskellä – Mercedes-pomo löi nyt raa’at todennäköisyydet pöytään

Jatkaako F1-sarjan kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton Mercedeksellä vai tekeekö hän dramaattisen vaihdoksen Ferrarin puolelle? Tämä spekulaatio pyörii nyt kuumana F1-ympyröissä. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jakoi asiaan liittyen varsin mielenkiintoisia paljastuksia.

Hamiltonin Ferrari-kytkös nousi esille, kun La Gazzetta dello Sport kertoi, että brittikuski olisi tavannut Ferrarin johtohenkilöitä pariinkin eri otteeseen tämän vuoden aikana.

Paljastus tehtiin Abu Dhabin GP -viikonlopun yhteydessä. Hamilton ei tyrmännyt ideaa, vaan hän sanoi istuvansa alas ja miettivänsä rauhassa seuraavia liikkeitään. Kyseinen pyörittely koskee vuotta 2021. Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus kattaa myös ensi kauden.

Mercedeksen tallipäällikkö Wolff antoi puolestaan oman näkemyksensä siitä, mitä Hamilton meinaa tehdä.

– Sanoisin, että hän jatkaa Mercedeksellä 75% varmuudella, Wolff totesi Racefansin mukaan.

– Tämä siksi, koska kaikki puhuu jatkon puolesta – ihan molemmista suunnista. Mutta samalla ilmoilla on 25% mahdollisuus sille skenaariolle, mitä me emme pysty kontrolloimaan.

Wolff jakoi myös vihjailevaa tekstiä lukemien pyörittelyn yhteydessä.

– Saa nähdä, että mitä seuraavat kuukaudet tuovatkaan mukanaan.

Wolffin mukaan hän ja Hamilton ovat puhuneet avoimesti Ferrarista ja siitä, mitä kyseinen tuotemerkki oikein edustaa.

Wolff uskoo, että Mercedes on yhä kiinnostava vaihtoehto Hamiltonille.

– Niin kauan kun tuotamme nopean auton ja voimakkaan moottorin, meillä on aina mahdollisuus päättää, että kuka ajaa meidän autoamme, Wolff pyöritteli. 

Lue myös:

    Uusimmat