Lionel Messi vertasi Real Madridin suurta tähtihankintaa heti Cristiano Ronaldoon – "Häntä on vaikea korvata"

1:49
Videolla Tulosruudun raportti Barcelonasta, jossa valmistaudutaan keskiviikon kutkuttavaan El Clasicoon.

Barcelonan tähtipelaaja Lionel Messi odottaa El Clasicoa Real Madridia vastaan jo innolla.

Barcelona ja Real Madrid lähtevät huippujännittävään El Clasicoon kutkuttavista asetelmista, kun joukkueet keikkuvat tasapistein koko La Ligan kärjessä. Keskiviikon huippuottelussa onkin suuret panokset jopa mestaruustaistelunkin kannalta.

Kumpikin suurseura aloitti kautensa jopa yllättävän nihkeästi, mutta viimeisten otteluiden aikana jättiläisten vire on ollut vahvaa, vaikka takavuosilta tutut murskavoitot ovatkin loistaneet poissaolollaan.

Viimeisten vuosien aikana El Clasicon keulakuvina ovat pyörineet jatkuvasti Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Viime kaudella tilanne kuitenkin muuttui, kun Ronaldo jätti Real Madridin ja siirtyi Juventukseen.

Nyt täksi kaudeksi Real vahvisti viimein Ronaldon jättämää aukkoa Eden Hazardilla, joka saapui valkopaitoihin jättisummalla. Hazard ei kuitenkaan pelaa El Clasicossa loukkaantumisen takia.

– Hazardilla on paljon laatua. Hän on erilainen jalkapalloilija, joka pystyy horjuttamaan puolustusta. Hän on erilainen kuin Cristiano erilaisine ominaisuuksineen. Cristianoa on erittäin vaikea korvata, mutta Hazard on myös erinomainen pelaaja, Messi kehuu.

Keskiviikkoinen El Clasico pelataan Barcelonan kotikentällä Camp Noulla. Messin mielestä El Clasicoiden luonne vaihtelee suuresti sen mukaan, kenen kotikentällä ottelu pelataan.

– Kun me pelaamme Bernabeulla, tiloja syntyy enemmän. He (Real Madrid) hyökkäävät enemmän, koska heidän on kotijoukkueena pakko ja ihmiset kannustavat heitä siihen. Camp Noulla he pelaavat eri tavalla. Odottelevat hieman alempana, pelaavat tiiviimpänä ja iskevät vastahyökkäyksillä, koska heillä on todella nopeita pelaajia ylhäällä.

– Bernabeulla pelaamme 90 minuuttia tasaisesti. Täällä pelistä tulee lukitumpi ja monimutkaisempi, Messi jatkaa. 

El Clasico on nähtävissä keskiviikkona C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi-suoratoistopalvelussa. Ottelun ennakkostudio alkaa kello 20.00, itse ottelu käynnistyy kello 21.00.

Juttua korjattu kello 19.48: Hazard ei pelaa El Clasicossa loukkaantumisen takia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja